JUČE SMO PROŠLI: Evo tiketa ostalih sportova za petak

TIP redakcija

11. 08. 2023. u 08:39

TENIS je ovih dana dominantan u ponudi s obzirom na to da se igraju muški i ženski masters u Kanadi.

ЈУЧЕ СМО ПРОШЛИ: Ево тикета осталих спортова за петак

FOTO: Tanjug/AP

Nakon jučerašnjeg dobitnog tiketa koji možete pogledati OVDE, naši tipsteri su spremili nove predloge za poslednji radni dan:

Petak

18.35 M. Mekdonadl - A. Davidovič Fokina 2 (1,73)

19.00 D. Prizmić - D. Džumhur H2 -1,5 (1,72)

19.50 A. de Minor - D. Medvedev 2 (1,30)

Ukupna kvota: 3,87

Mekdonald je teniser kome je beton kao i većini Amerikanaca omiljena podloga, ali "španska hijena" je na ovom turniru prikazala sjajne partije i verujemo da će trijumfovati i večeras.

Drugi par na tiketu je četvrtfinale čelendžera u Banjaluci, gde mladi Hrvat od koga se mnogo očekuje ima ulogu velikog favorita protiv domaćeg i 13 godina starijeg Damira Džumhura. Jeste Prizmić juče počistio sa terena Molčana, ali verujemo da će iskusniji teniser koji je do sada osvojio tri ATP titule u karijeru uspeti da uzme bar set velikoj nadi hrvatskog tenisa.

Medvedev najviše voli betonsku podlogu, što pokazuje na turniru u Torontu. Večerašnji rival ga je savladao na prethodnom međusobnom susretu, ali smatramo da će ovo biti prava prilika za Rusa da se osveti za poraz iz Pariza koji se dogodio u novembru prošle godine.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 22:43

Komentari (0)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis