MAĐIONIČAR IZ SOMBORA: Srbin nastavlja da dominira!

M.M.

04. 06. 2023. u 11:30

NIKOLA Jokić je naš današnji izbor.

МАЂИОНИЧАР ИЗ СОМБОРА: Србин наставља да доминира!

FOTO: Tanjug/AP

Izabran je 2014. godine kao 41. pik na draftu i malo ko je očekivao da će se zadržati u najjačoj ligi na svetu, međutim, Srbin pokazao da fizičke predispozocije nisu ključ uspeha.

Somborac ima ono što niko na svetu trenutno ne poseduje, košarkašku inteligenciju koja verovatno i nikada ranije nije viđena na terenima.

<

Odluka da se titula najkorisnijeg igrača reglularnog dela dodeli Džoelu Embidu je krajnje diskutabilna, međutim, Jokićeva veličina je u tome što ga individualna priznanja apsolutno ne interesuju.

"Džoker" sve pokazuje na terenu i to je svima jasno, od jednog prosečnog tima napravio je mašineriju koju samo tri pobede dele od šampionskog prstena.

Nagetsi su u prvoj utakmici savladali Majami rezultatom 104:93 a Somborac je pružio još jednu sjajnu partiju.

Iako je igrao samo koliko je bilo potrebno, na kraju je ipak imao tripl-dabl učinak od 27 pogodaka, 10 skokova i 14 asistencija.

Verujem da će večeras prebaciti granicu poena.

NAŠ TIP: +27,5 (kvota 1,90) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

BRUKA: UEFA vratila Rusiju u takmičenja, ali...

BRUKA: UEFA vratila Rusiju u takmičenja, ali...

RUSIJA i Ukrajina su i danas izvori najvažnijih vesti na svetu. Sve vezano za njih se prati iz minuta u minut, uživo, i to ne jedino sam rat u Ukrajini, već i svi prateći događaji. Sport svakako spada u one sfere života koje "pogađa" ovaj sukob i najnovija dešavanja u njemu izazivaju veliku pažnju javnosti. A za sve je "kriva" poslednja odlulka UEFA.

28. 09. 2023. u 16:16

Komentari (0)

PRELJUBA, JAVNO PONIŽENJE I IZDAJA: Kako je pukao brak Marijane i Lotara Mateusa?