FRANCUZ JURI PRVENAC: Iskustvo je na strani Argentinca!

M.M.

27. 05. 2023. u 10:30

FRANSISKO Serundolo i Artur Fils odmeriće snage u finalu Liona.

ФРАНЦУЗ ЈУРИ ПРВЕНАЦ: Искуство је на страни Аргентинца!

Foto: EPA

Zanimljivo je da je Francuz više vremena na terenu proveo u poslednjem meču nego na čitavom turniru.

Nakon diskvalifikacije Mikaela Imera i predaje Feliksa Ože-Alijasima na red je došao Brendon Nakašima.

<

Gledali smo jedan tročasovni maraton u Lionu a na kraju je devetnaestogodišnji Artur slavio rezultatom 2:1 (7:5,4:6,7:6).

Sa druge strane Argentinac igra kvalitetan tenis, u četvrtfinalu je savladao Džeka Drejpera, da bi u polufinalu prosto počistio sa terena Kamerona Norija.

Očekuje nas interesantan susret, Serundolo će se boriti za svoj drugi trofej u karijeri, dok će Fils pokušati da dođe do svog prvenca.

Naša procena je da će momak iz Buenos Ajresa ipak slaviti.

NAŠ TIP: Fils - Serundolo 2-2 (kvota 1,57)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

RUSI SLAVE: Lukavstvo je na kraju upalilo - UEFA ih je vratila u svoja takmičenja! Ne sve, ali - povratak Rusije je počeo

RUSI SLAVE: Lukavstvo je na kraju upalilo - UEFA ih je vratila u svoja takmičenja! Ne sve, ali - povratak Rusije je počeo

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

26. 09. 2023. u 17:36

Komentari (0)

NEDAVNO SE KRSTIO, A SAD... Oženio se Ronaldo -  i to kim! (FOTO)