VEČITI BACAJU SVE KARTE NA STO: Duško i Željko spremni za nadmudrivanje!

M.M.

27. 01. 2023. u 14:02 >> 14:02

KOŠARKAŠI Crvene zvezde i Partizana odmeriće snage u 21. kolu Evrolige. Utakmica će se igrati u dvorani „Aleksandar Nikolić“ sa početkom u 19 časova.

ВЕЧИТИ БАЦАЈУ СВЕ КАРТЕ НА СТО: Душко и Жељко спремни за надмудривање!

FOTO: M. Vukadinović

Prvi večiti derbi u istoriji na evrosceni pripao je crveno-belima. Navijači oba kluba su bili puni očekivanja pred taj duel, a igrači su uspeli to da opravdaju i na terenu.

Bilo je to 8. decembra prošle godine, utakmica se igrala u „Štark“ areni, a crno-beli su u tom trenutku važili za blagog favorita.

Utakmica je počela izuzetno agresivno, a gostujući sastav u prvoj četvrtini nije imao rešenja za Matijasa Lesora koji je bio dominantan pod obručima.

Kako je meč odmicao izabranici Duška Ivanovičća su zaigrali bolje, bilo je dosta preokreta, a pobednika je rešila trojka Nemanje Nedovića dve sekunde pre kraja.

Upravo je momak iz Nove Varoši bio najefikasniji pojedinac na terenu sa 20 poena, a pratio ga Luka Vildoza koji je dao veliki doprinos u samoj završnici. Argentinac je meč završio sa 14 pogodaka.

U poraženom taboru istakli su se Kevin Panter i Jam Madar sa 15, odnosno 14 poena, dok se Janis Papapetru zaustavio na 13.

Crvena zvezda trenutno zauzima desetu poziciju na tabeli sa skorom od 10 pobeda i isto toliko poraza. Nakon pobede nad Monakom u 19. kolu Filip Petrušev i saigrači su nesrećno izgubili od Žalgirisa u Litvaniji.

Sa druge strane puleni Željka Obradovića su prosto počistili sa terena Baskoniju, međutim, nedelju dana kasnije poraženi su u Valensiji od istoimenog kluba.

Očekuje nas interesantan duel, utakmica je od krucijalnog značaja za oba tima. Pobednik će povećati svoje šanse za nokaut fazu.

Naša procena je da će se igrati u brzom ritmu i da će granica poena biti prebačena.

NAŠ TIP: +159,5 (kvota 1,96)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRPSKOM TENISERU PRIJA ŠPANIJA: Duci ruši svakog ko mu stane na put!