CRVENO-BELI NASTAVLJAJU NIZ? Zadrani imaju svog aduta!

M.M.

07. 11. 2022. u 12:01

KOŠARKAŠI Crvene zvezde će u okviru šestog kola Admiralbet ABA lige ugostiti ekipu Zadra. Utakmica će se igrati u dvorani "Aleksandar Nikolić" sa početkom u 18 časova.

ЦРВЕНО-БЕЛИ НАСТАВЉАЈУ НИЗ? Задрани имају свог адута!

FOTO: ABA liga

Crveno-beli su za sada maksimalni. Upisali su četiri pobede iz isto toliko utakmica. na samom startu su bili bolji od MZT Skoplja, a zatim su redom padali Budućnost, FMP i Igokea.

U poslednjem meču u Laktašima izabranicima Vladimira Jovanovića nije bilo nimalo lako, tek su na kraju utakmice uspeli nekako da slome pulene Dragana Bajića.

Najzaslužniji za pobedu bio je Luka Vildoza koji je za 26 minuta provedenih na parketu ubacio 19 poena, pratio ga je Bendžamin Bentil sa 17, dok je dvocifren bio još i Filip Petrušev sa 11 pogodaka.

Imala je Crvena zvezda prošle nedelje i duel na evrosceni. Kapiten Branko Lazić i saigrači otputovali su u Monako, gde su ih sačekali košarkaši Saše Obradovića. 

Znalo se od samog starta da srpski predstavnik nema mnogo šansi u tom duelu. "Kneževi" imaju previše kvalitetan sastav koji je ove godine projektovan za samu završnicu najelitnijeg evropskog takmičenja.

Sa druge strane, Zadrani su pozitivno iznenađenje. Za sada imaju tri pobede i dva poraza. U pitanju je ekipa koja je vodeća u takmičenju što se tiče broja postignutih poena. Sa 90 ubačenih koševa po utakmici zauzimaju prvu poziciju ispred Partizana i Cedevita Olimpije.

Ne zaostaje hrvatski klub mnogo ni što se tiče indeksa korisnosti, tu su rangirani na trećem mestu, iza pomenutih rivala.

Prva napadačka opcija im je Luka Božić, momak koji je ove sezone prosto eksplodirao. Momak iz Bjelovara je na proseku od skoro 29,6 pogodaka, što ga čini drugim strelcem lige. 

Domaćin je veliki favorit u ovom meču, a naša procena je da će granica poena biti prebačena.

NAŠ TIP: +155,5 (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
VELIKI OBRT! Nikola Topić uskoro na parketu?!

VELIKI OBRT! Nikola Topić uskoro na parketu?!

Crvena zvezda i Partizan u ponedeljak su odigrali prvu utakmicu finala ABA lige, a u hali "Aleksandar Nikolić" povredio se Nikola Topić, mlada nada crveno-belih i srpske košarke. Oprečne informacije stigle su, maltene u isto vreme, o njegovom stanju.

14. 05. 2024. u 15:48

Komentari (0)

NEVIĐEN HAOS: Potukli se Kilijan Mbape i superbogati gazda PSŽ-a?!