NAPRED SRBIJA! "Delfini" potapaju "barakude"?

Novosti online

29. 06. 2022. u 08:09

EPITET finale pre finala može se iskoristiti za meč Srbije i Hrvatske u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u vaterpolu. "Delfini" i "barakude" na Margit Sigetu u borbi za plasman za medalju.

НАПРЕД СРБИЈА! Делфини потапају баракуде?

FOTO: VSS

Izabranici Ivice Tucka su kroz remi sa Grčkom i neubedljivog izdanja protiv Nemačke dizali formu za balkanski i evropski klasik. I pored izostanka Burića, koji odrađuje suspenziju od tri meča, Hrvati su puni samopouzdanja i najavljuju prolazak.

Protiv Gruzije, koju predvodi Dejan Stanojević, a u bazenu predstavljaju naši Boris Vapenski, Dušan Vasić i Andrija Bitadže, Marinić Kragić, Harkov i Žuvela su predvodili svoj tim do plasmana među osam najboljih.

Veliki Dejan Savić i naši momci mudro čekaju meč bez tajni, a mali problem bi mogao da predstavlja to što do duela sa Hrvatskom nisu imali mogućnost da igraju u bazenu Alfred Hajoš.

Kao prvi u grupi „delfini“ su vreme do četvrtfinala koristili za sparinge sa Amerikom i Mađarskom. Obe ekipe su u novom ruhu na Svetskom prvenstvu, ali su u pitanju velesile i poznate vaterpolo škole, što samo znači da je ovo novi list u ediciji velikih rivala.

U ovakvim duelima odlučuju nijanse, koje dele majstore. Verujemo da će te nijanse i ovog puta imati crvenu, belu i plavu boju.

U meču protiv Hrvatske mi verujemo u pobedu našeg tima i prolaz u polufinale.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,57)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)