Hoće li biti neizvesnosti u Haleu?

M.M.

15. 06. 2022. u 11:59

FELIKS Ože-Alijasim imaće za protivnika Mekenzija Mekdonalda u 1/8 finala Halea.

Хоће ли бити неизвесности у Халеу?

FOTO: Tanjug/AP

Kanađanin je u prošlom kolu imao težak zadatak protiv Markosa Hirona, deveti igrač sveta je slavio tek nakon tri seta.

Sa druge strane, Amerikanac je u uvodnom meču na turniru savladao Marka Heslera rezultatom 2-0.

Ovi rivali su igrali pre 4 godine u kvalifikacijama za Majami, i tada je Mekenzi slavio, međutim, Feliks je tada imao tek 17 godina.

Verujemo da će danas biti neizvesnosti, naša procena je da stariji od dvojice tenisera neće izgubiti sa većom razlikom u gemovima od zadatog hendikepa.

NAŠ TIP: Ože-Alijasim - Mekdonald HG2 -4,5 (kvota 1,72)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

Darko Miličić je jedna od najzanimljivijih ličnosti u našoj košarci. Svrstavan svojevremeno među najveće talente na svetu, izabaran je čak kao drugi pik na NBA draftu, ispred mnogih potonjih zvezda. U NBA ligi, međutim, nije uspeo. U Americi mu se i danas mnogi podsmevaju zbog toga. Ali… Upravo je ekipa najvećeg američkog sportskog medija, ESPN-a, ne tako davno doputovala u Srbiju da sazna nešto više o našem nekadašnjem reprezentativcu. Ono što su otkrili – zaprepastilo ih je.

07. 05. 2024. u 19:16

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)