ODVAJA SE ŽITO OD KUKOLJA: "Ludi" Australijanac gasi Grka!

M.M.

15. 06. 2022. u 09:06 >> 09:06

NIK Kirjos i Stefanos odmeriće snage u 1/8 finala Halea.

ОДВАЈА СЕ ЖИТО ОД КУКОЉА: Луди Аустралијанац гаси Грка!

Tanjug/AP

Australijanac je najviše zaprepastio tenisku javnost u januaru mesecu kada je odlučio da stane na stranu Novaka Đokovića u vezi sa dobro poznatom situacijom u Australiji, možda je to bila idealna prilika da se teniseri ujedine i da stanu jedan uz drugog, međutim, ne, većina nije imala svoj stav, a jedan od tih je upravo i Grk.

Nik je tim povodom izjavio, "nerviraju me ljudi kao što su Cicipas i Nadal".

Možemo reći da se u Melburnu odvojilo žito od kukolja, igrači kao što su Kirjos, Zverev, Medvedev, Izner, pa delimično i Endi Mari, pokazali su da imaju svoj stav i ne plaše se posledica, dok su Federer, Nadal, Cicipas i ostali ipak izabrali "mirniju luku".

Nik je momak koji ne trpi autoritete, ne daje respekta nikome ukoliko on ne misli suprotno, harizmatičan je i njegovi mečevi svakako privlače dosta pažnje, nekad možda preteruje, ali da je drugačije, verovatno bi izgubio sebe.

Foto: EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Sa druge strane, Stefanos ima dosta uspešniju karijeru, poseduje bezobrazluk, međutim, ne onaj sportski, za njega možemo slobodno tvrditi da je jedan od većih foliranata u svetu tenisa, a tome najbolje svedoče njegovi postupci.

Trava je podloga koja svakako više odgovara 65. igraču sveta, uvek je na zelenoj površini igrao kvalitetan tenis, 2014. godine je stigao i do četvrtfinala Vimbldona.

Dok sa druge strane drugi nosilac u Haleu nema igru za ovakve uslove, a to govore njegovi rezultati, na terenima "Ol Ingland Kluba" je samo jednom prošao prvo kolo, bilo je to 2018. godine.

Ovi rivali su se do sada tri puta sastajali, a trenutni skor je 2-1 u korist Australijanca.

Verujemo da će danas "naštelovati" svoj servis i da će "počistiti" protivnika sa terena.

NAŠ TIP: Kirjos - Cicipas 1 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)