PARNI VALJAK MELJE! Cela sezona staje u 40 minuta!

M.M.

22. 05. 2022. u 09:08

KOŠARKAŠI Partizana dočekaće večeras od 21 čas Budućnost u odlučujućoj utakmici polufinala regionalne lige.

ПАРНИ ВАЉАК МЕЉЕ! Цела сезона стаје у 40 минута!

Foto: M. Vukadinović

Nakon rutinske pobede crno-belih u prvoj utakmici, gotovo svi ljubitelji košarke su otpisali Podgoričane, ali kao što smo već pisali, u "Morači" su drugi uslovi, tako je i bilo, igrači Budućnosti su na krilima navijača obezbedili majstoricu.

Oba sastava su počela čvrsto od samog starta, u prvoj četvrtini su se igrale jake odbrane, i nakon prvih deset minuta izabranici Aleksandra Džikića su vodili sa rezultatom 20-17. "Plavi" su u drugom kvartalu konstantno održavali prednost i bili u plusu, da bi ih u poslednjem napadu trojka Petra Popovića, a zatim i odmah ukradena lopta i polaganje odveli na tada maksimalnih +11.

Sredinom treće deonice Puleni Željka Obradovića su zaigrali bolje, počeli su da pogađaju i u četvrtu deonicu su ušli sa minusom od 6 poena.

Foto: M. Vukadinović

Partizan je dobrom igrom doveo sebe u situaciju da brani napad za pobedu, ali je prekaljeni Vladimir Micov još jednom pokazao da ima izuzetno mirnu ruku i pogodio, a crno-beli u poslednjem napadu nisu uspeli ni da upute šut ka košu.

Najplaćeniji igrač srpskog predstavnika Kevin Panter je odigrao jednu od najgorih partija u karijeri, nije uspeo da ubaci nijedan poen za 22 minuta na parketu.

Jedina svetla tačka je bio Zek Ledej koji je ubacio 28 poena uz sjajne procente, ali podrška saigrača je izostala.

U pobedničkom taboru najefikasniji su bili Kendrik Peri i Petar Popović sa po 15 poena, dok je Džastin Kobs dodao 13.

U srpskoj prestonici će biti "vrelo", navijači će biti "šesti igrač na terenu" domaćim igračima i biće ih jako teško zaustaviti u takvim uslovima.

"Parni valjak" devet godina čeka finale, ovu priliku prosto ne sme prokockati, verujemo da će sve ići po planu i da će pobeda ostati u Beogradu, a naša procena je da ćemo videti mali broj poena.

NAŠ TIP: -152,5 (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OSTALI SPORTOVI: Tip - tiket za petak