IDEMO NOLE: Srpski ponos ruši "špansko čudo" u sred Madrida?

M.M.

07. 05. 2022. u 09:45

U prepunoj "magičnoj kutiji" svetski "broj 1" Novak Đoković će za protivnika imati domaćeg igrača Karlosa Alkaraza.

ИДЕМО НОЛЕ: Српски понос руши шпанско чудо у сред Мадрида?

FOTO: Tanjug

Nakon 48 minuta igre na semaforu je stajalo 6-2, igrač koji je sinonim za sporu podlogu je "oduvan" sa terena, bio je to pravi teniski čas tinejdžera iz Mursije.

Ali šta se dešava? Najtalentovaniji teniser današnjice početkom drugog seta doživljava povredu zgloba i cela predstava kreće nekim drugim, neočekivanim tokom.

Kao čopor hijena kada napadne ranjenog lava, tako je izgledao Rafin pristup igri od tog trenutka, "Bik sa Majorke" je namirisao "krv" i želeo je po svaku cenu da "zgrabi plen", svaki poen je igrao kao da mu život zavisi od istog, međutim, u trećem setu se dešava ono o čemu smo upravo juče pisali.

Karlos je momak koji nema respekta ni prema kome, ovaj devetnaestogodišnjak je još jednom pokazao da nema strah, borio se do samog kraja, udarao lopticu svom snagom iz svih pozicija, i da, uspeo je. Pobedio je "kralja šljake" na centralnom terenu "Manolo Santana" u Madridu.

FOTO: Tanjug/AP

Sa druge strane Srbin je lako izašao na kraj sa Hubertom Hurkačem. Uz dužno poštovanje, ali Poljak nije pravi test najboljem teniseru svih vremena, Novak Đoković će jedini pravi ispit u ovoj godini imati upravo danas.

Biće ovo sudar svetskog "broja 1" i možemo sa sigurnošću tvrditi, budućeg višestrukog grend slem šampiona i njegovog naslednika na toj poziciji.

Ne znamo u kakvom je stanju zglob španskog tenisera, ali verujemo da je njegov medicinski tim odradio posao i da će spreman dočekati polufinalni okršaj.

Nama preostaje samo da uživamo u spektaklu, a naša prognoza je da će se igrati veliki broj gemova, i naravno nadamo se Noletovoj pobedi. Idemo!

NAŠ TIP: +20,5 (kvota 1,48)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri