BEZ RESPEKTA: "Špansko čudo" ruši svog učitelja!

M.M.

06. 05. 2022. u 09:20 >> 10:51

RAFAEL Nadal i Karlos Alkaraz sastaće se na centralnom stadionu "Manolo Santana" u Madridu u okviru četvrtfinala mastersa.

БЕЗ РЕСПЕКТА: Шпанско чудо руши свог учитеља!

FOTO: AP

Očekuje nas spektakl u "magičnoj kutiji". Najtalentovaniji teniser današnjice će po treći put pokušati da "sruši" svog učitelja.

Dva puta su pokušaji bili bezuspešni, prvi put su se sastali prošle godine na istom ovom turniru. Meč se igrao na Karlosov 18. rođendan, međutim, "bik sa Majorke" nije imao milosti, "počistio" je svog pulena prepustivši mu samo tri gema. Drugi trijumf Rafa je zabeležio pre mesec i po dana u Indijan Velsu nakon tri časa velike borbe.

Foto Profimedia

Alkaraz definitivno nije isti igrač kao prošle godine, ovaj mladić je napredovao u svim segmentima i sada je spreman da se nosi sa najboljima.

Treći nosilac je definitivno ranjiv, protiv Gofana je igrao preko tri sata i to bi mogao biti bitan faktor. Belgijanac je u tom meču imao čak četiri meč lopte, ali nije uspeo da ih iskoristi, jednostavno, strah od pobede je učinio svoje, a to se Alkarazu ne može desiti jer ovaj momak nema respekta ni prema kome.

NAŠ TIP: Alkaraz - Nadal 1 (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a