NAŠI PREDLOZI: "Tip" - tiket za utorak

V.M.

25. 06. 2024. u 08:05

REDAKCIJA TIP-a vam je za danas spremila sledeće fudbalske predloge.

НАШИ ПРЕДЛОЗИ: Тип - тикет за уторак

FOTO TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIĆ

Utorak

18.00 Francuska - Poljska 1-1&3-6 (2,60)

21.00 Engleska - Slovenija 1 (1,35)

21.00 Danska - Srbija GG (1,65)

Ukupna kvota: 5,79

Francuzi jure prvo mesto u grupi zbog lakšeg rasporeda u nokaut fazi takmičenja, očekujemo da jako napadnu Poljake od prvog minuta i tipujemo dominantan trijumf ''galskih petlova''.

Englezi ne smeju da se kockaju, samo im pobeda sigurno garantuje prvo mesto u grupi i zbog toga očekujemo trijumf ''Gordog Albiona''.

Očekujemo veoma zanimljiv meč između Danske i Srbije, u pitanju su dve ujednačene reprezentacije koje se direktno bore za plasman u osminu finala i zbog toga verujemo da ćemo videti bar po jedan gol na obe strane.

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)

TREĆA SREĆA: Velikan traži izlaz iz krize i pobedu koja bi da vratila u borbu za titulu