VOLE DA IGRAJU 1:1: Domaćini vezali tri remija identičnim rezultatom uoči današnjeg duela

V.M.

29. 04. 2024. u 08:55

U okviru 20. kola egipatske Premijer lige, Keramika Kleopatra će u prestonici na ''Arab kontraktors stadionu'' ugostiti Farko (18:00).

ВОЛЕ ДА ИГРАЈУ 1:1: Домаћини везали три ремија идентичним резултатом уочи данашњег дуела

Foto: Profimedia

Na sredini sezone Kleopatra se nalazi na devetom mestu tabele Premijer lige, što je i realna pozicija s ozbirom da je u dosadašnjem toku prvenstva upisala po šest pobeda i remija uz pet poraza. Igra promenljivo tokom čitave kamapnje i nikako ne uspeva da naniže par trijumfa, ali zato ni ne gubi često pa je mirna na sredini tabele.

Ono što je zanimljivo uoči ovog meča za domaćine je to da su se pretplatili na remije u poslednje vreme i današnji susret dočekuju u seriji od tri uzastopna nerešena rezultata.

Redom su delili plen sa ZED-om, Al Masrijem i Al Itihadom, a vredi napomenuti da je svaka od tih utakmica završena identičnim rezultatom, 1:1.

Sa druge strane, Farko ne igra dobro ove godine i donekle iznenađujuće se nalazi u zoni ispadanja. Ostvario je samo dve pobede do sada i postigao mizernih 16 golova i tu se mogu naći glavni problemi ekipe koja je prošle sezone zauzela deveto mesto u Premijer ligi.

Poslednju pobedu gosti su ostvarili početkom marta, tako da gotovo dva meseca ne znaju za trijumf, tačnije četiri utakmice na kojima su doživeli dva poraza uz isto toliko remija.

Današnji rivali su već ukrštali koplja ove sezone, to je bio slučaj u trećem kolu kada je u Aleksandriji viđena veoma interesantna utakmica završena rezultatom 2:2.

NAŠ TIP: 1X&0-3 (kvota 1,47)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAŠTO ROKFELEROVI FINANSIRAJU SAVU MANOJLOVIĆA: Fondacija koja promoviše interese Amerike plaća Kreni-promeni (VIDEO)