"HRTOVI" GRABE KA LIGI ŠAMPIONA: Frozinone sve bliži Seriji B

O. M.

07. 04. 2024. u 10:34

BOLONjA gostuje Fozinoneu u 31. kolu Serije A. Utakmica se igra od 12 časova i 30 minuta na stadionu "Benito Stirpe".

ХРТОВИ ГРАБЕ КА ЛИГИ ШАМПИОНА: Фрозиноне све ближи Серији Б

FOTO: Tanjug/AP

Gosti su u fenomenalnoj formi i na dorom putu da se plasiraju u Ligu šampiona. Iako su čak sedam puta bili šampioni Italije, to bi bio debi "hrtova" u najjačem evropskom klupskom takmičenju otkad je ribrendiran iz Kupa šampiona, gde Bolonja ima jedno učešće, ali je davne 1964. godine zaustavljena već u prvom kolu od Anderlehta.

U ovom trenutku Bolonja je četvrta sa 57 bodova, dva više (uz meč manje) od petoplasirane Rome, ali prema trenutnom stanju na jednogodišnjoj UEFA rang listi, Serija A je jedna od dve lige koje treba da dobiju dodatno mesto u Ligi šampiona, pa bi "hrtovima" i peto mesto verovatno donelo plasman u LŠ.

S druge strane, Frozinone je u direktnoj opasnosti od gubitka prvoligaškog statusa. Štaviše, jučerašnja pobeda Empolija nad Torinom gurnula je Forzinone ispod crte opstanka, a porazom ili remijem u današnjoj utakmici domaćin bi tu i ostao.

U svakom slučaju, Frosinone je jedan od sedam timova koji će u narednih sedam kola voditi bitku za opstanak, odnosno pokušati da ne bude jedan od dva koja će se pridružiti već otpisanoj Salernitani.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,97)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informisani šta radi prvi čovek Čečenije Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je ovih dana odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunilo je i rusku javnost - u dva navrata.

24. 05. 2024. u 13:58 >> 14:39

Komentari (0)

ŠOKANTAN SNIMAK: Novak Đoković zabrinuo navijače kao nikad pre! Da li je sa njim sve u redu?! (VIDEO)