BORAC SMENJUJE TRENERA SARAJEVA: Banjalučani nastavljaju pohod na duplu krunu

O. M.

13. 03. 2024. u 08:54

BORAC i Sloga brane čast Republike Srpske u četvrtfinalu Kupa Bosne i Hercegovine. Dobojlije su u dvomeču bile bolje od Posušja i već izborile polufinale, a Banjalučane čeka težak posao u revanšu protiv Sarajeva na Koševu.

БОРАЦ СМЕЊУЈЕ ТРЕНЕРА САРАЈЕВА: Бањалучани настављају поход на дуплу круну

FOTO: FK Borac Banjaluka

Prva utakmica u Banjoj Luci završena je bez golova, što čudi imajući u vidu trenutnu formu oba kluba jer se očekivala bar minimalna pobeda Borca.

Borac je lider prvenstva sa 12 bodova prednosti nad najbližim pratiocem Zrinjskim i čak 21 bodom više od "bordo tima" koji je u velikoj krizi.

Nedavno je Sarajevo poniženo u gradskom derbiju od Željezničara koji je inače samo na gol-razliku izvan zone ispadanja, a zatim je ekipa Slovenca Simona Rožmana odigrala samo 2:2 protiv Igmana, ekipe koja je upravo ispod Želje u zoni ispadanja.

Bošnjački mediji prizivaju otkaz slovenačkom stručnjaku ako ne izbori polufinale Kupa BiH, a da li će do toga i doći videće se posle 90 ili 120 minuta na Koševu.

Borac je u seriji od 24 takmičarske utakmice bez poraza. Poslednji put izgubili su još u trećem kolu Premijer lige BiH od Željezničara. To im je ujedno jedini poraz u ligi, a uz dva poraza u kvalifikacijama za Ligu konferencija od bečke Austrije i jedan od samo tri u sezoni.

Zato se očekuje da Borac nastavi pohod na duplu krunu, a Slovenac na klupi Sarajeva može polako da pakuje kofere.

NAŠ TIP: X2 (kvota 1,42)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu