BORNMUT TRAŽI IZLAZ IZ KRIZE: Klaretsi pravi rival za to

V.M.

03. 03. 2024. u 09:45

U okviru 27. kola engleske Premijer lige fudbaleri Barnlija će na ''Turf muru'' ugostiti ekipu Bornmuta (14:00).

БОРНМУТ ТРАЖИ ИЗЛАЗ ИЗ КРИЗЕ: Кларетси прави ривал за то

Foto Profimedia

Trener domaćina, Vinsent Kompani je sve pod većim pritiskom od strane navijača koji traže njegovu smenu zbog katastrofalnih rezultata, ali i pored činjenice da su pretposlednji na tabeli sa samo 13 osvojenih bodova uprava je dala podršku mladom belgijskom stručnjaku.

Barnli zaostaje čak 11 bodova za ekipama izvan zone ispadanja i opstanak je gotovo nemoguć zadatak za njih ako u obzir uzmeo partije kakve su partije pružali do sada.

Glavni problem klaretsa je veoma loša odbrana koja je primila čak 58 golova, kao i slabašne igre kod kuće jer su na svom ''Turf muru'' sakupili samo pet bodova na 13 odigranih mečeva.

Sa druge strane, Bornmut se nalazi u ozbiljnom padu forme i ne zna za pobedu na poslednjih sedam ligaških utakmica (četiri poraza uz tri remija).

Goru seriju rezultata imao je samo na startu kampanje kada je vezao devet mečeva bez trijumfa, ali taj negativni niz je okončan upravo pobedom nad Barnlijem od 2:1, pa se ''trešnjice'' nadaju da će to i danas biti slučaj.

Gosti su trenutno 13. na tabeli i imaju osam prednost u odnosu na Luton koji je prvi tim ispod crte, tako da borba za opstanak nije na vidiku za njih, pogotovo ako dođu do bodova na ''Turf muru''.

Što se tiče izostanaka, domaćin će biti bez Bejera, Braunhila, Fostera, Koleša, Remzija i Redmonda.

Kod Bornmuta meč će propustiti Arons, Frederiks, Adams i Hil.

NAŠ TIP: X2&2+ (kvota 1,55)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)