DOMAĆIN SE VRAĆA NA POBEDNIČKU STAZU: "Lavovi" su u seriji loših rezultata kojoj se ne nazire kraj

O. M.

11. 02. 2024. u 10:15

KOVENTRI dočekuje ekipu Milvola u 31. kolu engleskog Čempionšipa.

ДОМАЋИН СЕ ВРАЋА НА ПОБЕДНИЧКУ СТАЗУ: Лавови су у серији лоших резултата којој се не назире крај

Foto: Profimedia

Uprkos dva uzastopna meča bez pobede, domaći tim se i dalje drži u gornjem delu tabele. Na sedmom su mestu sa 44 boda, jednim manje od šestoplasirsnog Hala. S obzirom da su tigrovi u subotu poraženi, eto prilike "nebeskoplavima" da se današnjom pobedom "uvuku" na mesto koje vodi u plej-of.

U prošlom kolu Koventri je izgubio od Noriča sa 2:1. Igrali su "kanarinci" agresivnije i stvorili više šansi od Kovetrija, ali su gosti u 48. minutu prvi stigli do vođstva. Međutim, Norič je izjednačio u 60. minutu, a onda je Lijam Kičing dobio crveni karton zbog grubog starta. To je poremetilo koncepciju igre gostiju i Norič je u 84. minutu postigao pobedonosni gol.

Milvol je vezao četiri utakmice bez pobede. Tri poraza i jedan remi u tom periodu spustili su "lavove" na 16. mesto i sada su mnogo bliži zoni ispadanja od gornjeg dela tabele.

U prošlom kolu Milvol je gostovao Hal Sitiju. Domaćin je pobedio sa 1:0 posle gola Džejdena Filodžina u petom minutu meča. Hal je dobro kontrolisao meč do kraja, a Milvol je samo jednom uspeo da ozbiljno ugrozi gol protivnika.

Koventri je u prvom delu sezone na "denu" pobedio sa 3:0, a trenutna forma ovih ekipa ne daje mnogo nade "lavovima" da će se osvetiti za taj poraz.

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,75)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave