"RODE" TRAŽE OSVETU ZA KUP: Magdeburg cele sezone igra "toplo-hladno"

O. M.

02. 02. 2024. u 11:20

MAGDEBURG dočekuje ekipu holštajn Kila u prvoj utakmici 20. kola nemačke Cvajte koja se igra od 18 časova i 30 minuta na "MDCC Areni".

РОДЕ ТРАЖЕ ОСВЕТУ ЗА КУП: Магдебург целе сезоне игра топло-хладно

Foto: Profimedia

Magdeburg je sa 23 boda na 13. mestu na tabeli, sa samo tri boda više od Braunšvajga koji je u zoni ispadanja.

Najveći problem domaćeg tima u prvom delu sezone bila je nekonzistentnost jer ekipa nije uspla da veže dva dobra rezultata. 

Tako je i posle novogodišnje pauze, gde je domaći tim, posle trijumfa nad Vehenom od 1:0, već u narednom kolu poražen od ekipe iz zone ispadanja Braunšvajga.

Holštajn Kil je ambiciozno ušao u novu sezonu Druge bundeslige, ali formu sa starta sezone nisu uneli u novu 2024. godinu pošto su je počeli sa dva poraza. Pred novogodišnje praznike Kil je imao niz od pet pobeda u "cvajti" koji ih je doveo na prvo mesto. Ipak, posle devetnaest kola i dalje su u konkurenciji za promociju, na trećem mestu sa četiri boda manje od lidera Sent Paulija.

Ukoliko Holštajn želi da ostane u trci za jedno od prva dva mesta, trijumf protiv Magdeburga je imperativ. Imaće gosti i dodatni motiv - da se osvete za eliminaciju iz DFB kupa. Prošlog novembra Magdeburg je posle bljeg izvođenja jedanaesteraca izborio plasman u osminu finala Kupa.

NAŠ PREDLOG: X2&2+ (kvota 1,77)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu