BARSA JE IMALA DOSTA SREĆE NA ŽREBU: Kup joj je najbolja šansa za trofej ove sezone!

V.M.

18. 01. 2024. u 11:27

U osmini finala Kupa kralja trećegligaš Unionistas će dočekati Barselonu (19.30).

БАРСА ЈЕ ИМАЛА ДОСТА СРЕЋЕ НА ЖРЕБУ: Куп јој је најбоља шанса за трофеј ове сезоне!

FOTO: Tanjug/AP

Katalonski velikan je imao dosta sreće na žrebu s obzirom na to da su mnogi prvoligaši igrali međusobno u ovoj rundi, a njemu je zapao inferiorni trećeligaš.

Iako je dobro otvorila sezonu, Barsa je pala u završnici 2023. godninu, a nov razočaravajuć rezultat zabeležila je pre nekoliko dana kada je u finalu Superkupa ubedljivo poražena od Real Madrida rezultatom 4:1.

U domaćem prvenstvu je tek četvrta na tabeli, a kako realno nije među glavnim favoritima za osvajanje Lige šampiona, Kup kralja joj je najbolja šansa da pokupi neki trofej ove sezone i ne sme da potceni večerašnjeg protivnika, iako je dosta kvalitetnija od njega.

Što se tiče Unionistasa, on je najveće iznenađenje dosadašnjeg toka takmičenja i na putu do osmine finala izbacio je Gerniku, Sproting Hihon i Viljareal.

Pobeda nad Viljarealom bila je najveća u istoriji ovog kluba, a do nje je došao dramatičnim putem nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Nakon tog trijumfa, gosti su u okviru prvenstva savladali Rajo Mahadondu sa 2:1 i tako su se popeli na 14. mesto grupe ''1'' trećeg ranga španskog fudbala.

NAŠ TIP: 2&2-5 (kvota 1,52)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)