IMPRESIVNA KAMPANJA LESTERA SE NASTAVLJA: ''Lisice'' se ekspresno vraćaju u Premijer ligu

V.M.

01. 01. 2024. u 08:45

U okviru 26. kola Čempionšipa, prvoplasirani Lester će ugostiti Hadersfild koji se nalazi u borbi za opstanak (16:00).

ИМПРЕСИВНА КАМПАЊА ЛЕСТЕРА СЕ НАСТАВЉА: Лисице се експресно враћају у Премијер лигу

Foto: Profimedia

Domaćin dominira Čempionšipom ove sezone, ubediljvo je prvi na tabeli sa 62 osvojena boda i njegov povratak povratak u Premijer ligu deluje kao gotova stvar.

Lisice se trenutno nalaze u seriji od devet vezanih utakmice bez poraza na kojima su upisali sedam pobeda, a poslednju od njih ostvarili su u prošlom kolu kada su rutinski savladali Kardif sa 2:0.

Četa Enca Mareske danas ima izglednu priliku da 2024. godinu započne novim trijumfom jer igra na ''King pauver stadionu'' gde je pred svojim navijačima ostvarila četiri uzastopne na kojima je postigla 12 pogodaka.

Dovoljno o dominaciji ''lisica'' govori to da pored najboljeg napada (50 golova), imaju najčvršću odbranu u Čempionpšipu koja je primila samo 17 golova.

Danas će im rival biti Hadersfild koji se nalazi tik izvan zone ispadanja sa 25 osvojenih bodova, četiri više od KPR-a koji je prvi tim ispod crte.

Gosti su jedva opstali u Čempionšipu prošle sezone sjajnim igrama u završnici sezone, a deluje da će se i ove boriti za opstanak.

Popularni ''terijeri'' su majsotri za remije i odigrali su ih čak deset od starta takmičenja, a uz njih su upisali isto toliko poraza i pet pobeda.

Ovi timovi su se susreli u drugom kolu i tada je Lester slavio sa 1:0, a jedini gol na meču postigao je Mavidi u 73. minutu.

Verujemo da će ''lisice'' ponovo slaviti i nastaviti svoju impresivnu kampanju, a za hrabrije predlažemo igru X-1 pošto je domaćin postigao samo četiri gola u prvom poluvremenu pred svojim navijačima ove sezone.

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,60)

TIP ZA HRABRIJE: X-1 (kvota 4,10)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)