KRAJ CRNE SERIJE LEČEA SE NE NAZIRE: Empoli bolje igra protiv jačih ekipa, ali ovu utakmicu "mora" da pobedi

O. M.

11. 12. 2023. u 11:34

U 15. kolu italijanske Serije A Empoli dočekuje Leće. Utakmica je na programu u ponedeljak od 18.30 na stadionu "Karlo Kastelani".

КРАЈ ЦРНЕ СЕРИЈЕ ЛЕЧЕА СЕ НЕ НАЗИРЕ: Емполи боље игра против јачих екипа, али ову утакмицу мора да победи

Foto: EPA

Empoli se bori za opstanak a samo zahvaljujući lošim rezultatima rivala nije trenutno "ispod crte". Stvari su postale nešto bolje za ovu ekipu otkako je Aurelio Andreacoli zamenio Paola Zanetija u septembru.

Zanimljivo je da je Empoli pobedio šampiona Napoli i Fiorentinu, dok je u direktnim susretima sa rivalima u borbi za opstanak ostvario znato lošije rezultate. Izgubio je od Sasuola, Frozinonea, Verone, čak i u Kupu od drugoligaša Ćitadele.

Leče je vezao tri nerešena rezultata i sada u poslednjih deset utakmica ekipa iz Apulje ima po pet poraza i remija. Poslednju pobedu ostvarili su još krajem septembra rotiv Đenove.

Neverovatno da i pored tako očajne forme "đalorosi" imaju solidnih 16 bodova i nalaze se na 13. mestu. To mogu da zahvale jakom startu sezone kada su posle prvih pet kola sakupili čak 11 bodova i jedno vreme čak bili treći na tabeli.

Kola su krenula nizbrdo nakon poraza od Juventusa u torinu kojom prilikom Leče nije uputio nijedan šut na gol Stare dame.

Uprkos predugom nizu bez pobede trener D'Aversa uživa poverenje uprave, a on sam najviše veruje crnogorskom napadaču Nikoli Krstoviću, nekadašnjem članu Crvene zvezde koji je sa četiri pogotka prvi strelac ekipe.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1X (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!