LIDER BELGIJSKOG PRVENSTVA GOSTUJE DRUGOLIGAŠU: Rojal Union hita ka duploj kruni

O. M.

07. 12. 2023. u 12:32

KUP Belgije stigao je do osmine finala, a jedan od zanimljivijih mečeva ove runde je gostovanje Rojal Uniona Beverenu. Utakmica se igra od 20 časova na "Fritel" stadionu.

ЛИДЕР БЕЛГИЈСКОГ ПРВЕНСТВА ГОСТУЈЕ ДРУГОЛИГАШУ: Ројал Унион хита ка дуплој круни

Foto Profimedia

Beveren već treću godinu zaredom pokušava da se vrati u Pro ligu nakon što su u prethodne dve bili vrlo blizu tog cilja. Posle polovine regularne sezone, Beveren je na osmom mestu, sa šest bodova manje od Varegema na poziciji koja vodi direktno u Pro ligu.

S obzirom na to da je promocija primarni cilj domaćina ove godine, malo je verovatno da će zapinjati protiv jedne od najboljih ekipa Belgije protiv koje ionako ne bi imali neke velike šanse. Ovo naročito stoga što ih već kroz četiri dana očekuje derbi Čelindžer lige sa Ostendeom u kojoj su im tri boda imperativ ako žele da uhvate priključak sa vrhom tabele.

Sezona Rojal Uniona ide po planu, bar za sada. Prvi su sa 38 bodova, četiri više od najbližeg pratioca Anderlehta i imaj velike šanse da se domognu šampionske titule prvi put posle 89 godina.

Posle pet kola Lige Evrope, Sen Žiloa je na trećem mestu na tabeli. Teoretski može još da se plasira u drugu fazu, ali je realnije da ostane treći i preseli se u šesnaestinu finala Lige konferencija.

NAŠ PREDLOG: X2&3+

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 22:43

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar