ALEKSANDAR MITROVIĆ DOMINIRA AZIJOM: Al Hilal predvođen sjajnim Srbinom juri 16. uzastopnu pobedu u svim takmičenjima!

V.M.

08. 12. 2023. u 14:09 >> 14:09

U 16. kolu saudijske Profesional lige, Al Tai će dočekati lidera Al Hilal. Meč se igra na ''Princ Abdul Aziz bin Masad stadionu'' sa početkom u 16 časova.

АЛЕКСАНДАР МИТРОВИЋ ДОМИНИРА АЗИЈОМ: Ал Хилал предвођен сјајним Србином јури 16. узастопну победу у свим такмичењима!

FOTO: AP

Gosti su preko leta uložili ogroman novac i doveli veliki broj fudbalskih zvezda, što im se za sada isplaćuje jer zauzimaju prvo mesto u prvenstvu, a uz to su se plasirali i u nokaut fazu azijske Lige šampiona.

Nejmar je projektovan kao vođe ove ekipe pošto je plaćen preko 90 miliona PSŽ-u i očekivano je da bude glavni igrač tima, ipak, kako to često biva sa sjajnim Brazilcem, doživeo je neugodnu povredu koja će ga držati van terena do kraja sezone.

Mesto nosioca je ostalo upražnjeno, a to je iskoristio srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović koji igra kao u transu od dolaska u Saudijsku Arabiju.

Popularni Mitrogol u potpunosti opravdava svoj nadimak i na 21 odigranoj utakmici postigao je 20 pogodaka za ''plavi talas'' i podelio četiri asistencije.

Briljantnost najboljeg strelca u istoriji naše reprezentacije videli smo proteklog vikenda u derbiju lidera protiv Al Nasra. 

Meč je okarakterisan kao obračun dva najbolja igrača u ligi, Mitrovića i Ronalda, a slobodno se može reći da je Srbin odneo pobedu, jer je u završnici meča, nakon uvodnog pogotka Sergeja Milinkovića Savića, potvrdio pobedu sa dva gola i tako doneo bitna tri boda Al Hilalu.

Gosti su se na taj način odvojili na plus sedam u odnosu na najbližeg pratioca, usput održavši status jedine neporažene ekipe u prvenstvu (13 pobeda uz dva remija).

Generalno gledano, izabranici Žorža Žezusa se nalaze u fantastičnoj formi i nanizali su 15 trijumfa u svim takmičenja, a danas su veliki favoriti i da dođu do šesnaeste vezane pobede.

Rival će im biti Al Tai koji je veoma dobrim igrama u poslednje vreme uspeo da pobegne iz opasne zone u kojoj se nalazio veći deo prvenstva.

Na minulih pet ligaških utakmica domaćin je ostvario čak tri pobede, sakupio deset bodova i izdigao se na 12. mesto na tabeli, ali nema prava na opuštanje jer ima samo četiri boda više od Abe koja je prvi tim ispod crte.

Al Tai je proteklog vikenda savladao Al Fateh sa 1:0, dok je pre toga u goleadi bio bolji od Al Raeda rezultatom 4:3, tako da u dobroj atmosferi dočekuje ovaj susret.

Ipak, smatramo da je Al Hilal znatno kvalitetniji tim i da će pored izostanaka Nejmara, Bonua i verovatno Al Davsarija doći do čitavog plena, a fiks bi pojačali golovima jer na mečevima oba ova tima pada veliki broj pogodaka.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2&3-6 (kvota 1,68)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)