LIVERPUL ZAPAO U MINI-KRIZU: Večerašnji protivnik pravi za povratak na pobedničke staze

V.M.

30. 11. 2023. u 09:09

U okviru grupe ''E'' petog kola Lige Evrope, engleski velikan će ugostiti ekipu LASK-a (21.00).

ЛИВЕРПУЛ ЗАПАО У МИНИ-КРИЗУ: Вечерашњи противник прави за повратак на победничке стазе

FOTO: Tanjug/AP

Liverpul je na prva tri susreta upisao isto toliko pobeda, ali tom nizu je došao kraj kada je u prošlom kolu poražen na ''Munisipalu'' od strane Tuluza (2:3).

Ipak, i pored tog neuspeha redsi drže sve u svojim rukama. Nalaze se na čelu grupe ''E'' i imaju dva boda više od drugoplasiranog Tuluza, kao i pet od Rojal Uniona koji je treći, tako da bi trijumfom na večerašnjem duelu sigurno osigurali igranje u narednoj fazi, a možda i direktan plasman u osminu finala ukoliko Tuluz ne slavi na svom meču.

Generalno gledano, Klopovi izabranici ne igraju baš najbolje u poslednje vreme, na minula četiri susreta u svim takmičenjima su ostvarili samo jedan trijumf, ali proteklog vikenda su odoleli Sitiju na ''Etihadu'' (1:1), a večeras imaju priliku da započnu pobednički niz jer ih očekuju nešto lakše utakmice u narednom periodu.

Sa druge strane, LASK je u prošlom kolu osvojio prve bodove u Ligi Evrope savladavši ekipu Rojal Uniona sa 3:0. Teško da će moći do nokaut faze drugog najjačeg evropskog takmičenja jer zaostaje četiri boda za drugoplasiranim Tuluzom, tako da mu preostaje borba za igranje u Ligi konferencija na proleće.

Što se tiče forme, austrijski predstavnik je slavio na četiri od svojih poslednjih pet mečeva u svim takmičenjima i u dobrom ritmu dočekuje večerašnji duel.

Na prvom susretu ovih timova LASK je vodio na poluvremenu sa 1:0, ali u drugom delu igre je Liverpul dao gas i rutinski slavio sa 3:1.

Na mečevima redsa u Ligi Evrope u proseku pada nešto više od četiri gola po meču, a mi verujemo da će se i večeras mreže tresti u velikom broju.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1+&3+ (kvota 1,47)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)