UŽIČANE PRESEKLA ELIMINACIJA IZ KUPA: Inđija posle preokreta poklekla protiv Smedereva

O. M.

22. 11. 2023. u 10:34

SLOBODA dočekuje Inđiju u utakmici odloženog devetog kola Prve lige Srbije, od 13 časova na stadionu "Radomir Antić".

УЖИЧАНЕ ПРЕСЕКЛА ЕЛИМИНАЦИЈА ИЗ КУПА: Инђија после преокрета поклекла против Смедерева

FOTO: Novosti

Domaćin je 14. na tabeli sa 14 bodova i po svemu sudeći ga čeka teška borba za opstanak. Gosti su u boljoj poziciji i sa 22 boda su na osmom mestu koje vodi u plej-of za plasman u Superligu.

Sloboda je ostvarila samo dve pobede u poslednjih deset kola. Vezali su tri prvenstvena poraza koja su se nadovezala na nesrećnu eliminaciju iz Kupa, kada je na stadionu "Radomir Antić" Superligaš Napredak bio bolji posle izvođenja udaraca sa bele tačke, u regularnom toku bilo je 0:0.

Kod kuće je Sloboda izgubila samo dve utakmice u prvenstvu i to od dve prvoplasirane ekipe, OFK Beograda i Tekstilca iz Odžaka. Zanimljivo, oba puta je bilo 2:0 za goste.

Sloboda je, sa 11 postignutih golova, druga najneefikasnija ekipa lige, iza Metalca čiji igrači su postigli devet.

Inđija je pre deset dana izgubila kod kuće od Smedereva, čime je prekinut lep niz od četiri utakmice bez poraza. Smederevci su preokrenuli vođstvo domaćih koji su već u šestom minutu postigli prvi gol na utakmici, a sve je već bilo gotovo u 30. minutu kada je postavljen konačan rezultat. Inđijci u gostima nisu poraženi od sedmog kola kada su sa igračem više izgubili 2:1 od Mačve u Šapcu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: NG (kvota 1,57)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!