BAJKA JE GOTOVA: ''Crveni lavovi'' nisu uspeli da se plasiraju u Nemačku

V.M.

19. 11. 2023. u 10:30

JEDAN od najvećih hitova ovih kvalifikacija, reprezentacija Luksemburga će u poslednjem kolu gostovati slabašnom Lihtenštajnu (20:45).

БАЈКА ЈЕ ГОТОВА: Црвени лавови нису успели да се пласирају у Немачку

FOTO: N. Skenderija

Gosti su treći na tabeli grupe ''J'' i bili su nadomak plasmanu na Euro, ali slaba forma u završnici kvalifikacija ih je sputala u tome.

Pre dva kola su imali direktan obračun sa drugoplasiranom Slovačkom koja im sada beži pet bodova i u njemu su poraženi sa 0:1 iako su veći deo meča bili bolji rival na teren, ipak nisu to uspeli iskoristiti.

<

Svakako da je ovo najbolji kvalifikacioni ciklus u istoriji Luksemburga, ali moraćemo još da sačekamo pre nego što ih vidimo na nekom velikom takmičenju.

''Crveni lavovi'' su pre par dana u dominantnom stilu savladali reprezentaciju Bosne i Hercegovine rezultatom 4:1.

Danas će za rivala imati jednu od najogrih reprezentacija na svetu, Lihtenštajn koji se tradicionalno nalazi na dnu svoje grupe bez ijednog osvojenog boda.

Domaćini su postigli samo jedan pogodaka do sada, a a uz njega su primili čak 27 golova.

Ovi rivali su se susreli sredinom juna i tada je reprezentacija Luksembruga slavila sa 2:0, a mi verujemo da će večeras biti nešto ubedljiviji.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2&3+ (kvota 1,77)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

RUSIJA JE BESNA: Najnovija odluka UEFA izazvala i reakciju Kremlja

RUSIJA JE BESNA: Najnovija odluka UEFA izazvala i reakciju Kremlja

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

07. 12. 2023. u 15:27

Komentari (0)

RUSIJA JE BESNA: Najnovija odluka UEFA izazvala i reakciju Kremlja