BAJKA JE GOTOVA: ''Crveni lavovi'' nisu uspeli da se plasiraju u Nemačku

V.M.

19. 11. 2023. u 10:30

JEDAN od najvećih hitova ovih kvalifikacija, reprezentacija Luksemburga će u poslednjem kolu gostovati slabašnom Lihtenštajnu (20:45).

БАЈКА ЈЕ ГОТОВА: Црвени лавови нису успели да се пласирају у Немачку

FOTO: N. Skenderija

Gosti su treći na tabeli grupe ''J'' i bili su nadomak plasmanu na Euro, ali slaba forma u završnici kvalifikacija ih je sputala u tome.

Pre dva kola su imali direktan obračun sa drugoplasiranom Slovačkom koja im sada beži pet bodova i u njemu su poraženi sa 0:1 iako su veći deo meča bili bolji rival na teren, ipak nisu to uspeli iskoristiti.

Svakako da je ovo najbolji kvalifikacioni ciklus u istoriji Luksemburga, ali moraćemo još da sačekamo pre nego što ih vidimo na nekom velikom takmičenju.

''Crveni lavovi'' su pre par dana u dominantnom stilu savladali reprezentaciju Bosne i Hercegovine rezultatom 4:1.

Danas će za rivala imati jednu od najogrih reprezentacija na svetu, Lihtenštajn koji se tradicionalno nalazi na dnu svoje grupe bez ijednog osvojenog boda.

Domaćini su postigli samo jedan pogodaka do sada, a a uz njega su primili čak 27 golova.

Ovi rivali su se susreli sredinom juna i tada je reprezentacija Luksembruga slavila sa 2:0, a mi verujemo da će večeras biti nešto ubedljiviji.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2&3+ (kvota 1,77)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)