NAŠI PREDLOZI: "Tip" - tiket za nedelju

TIP redakcija

12. 11. 2023. u 09:01 >> 09:01

REDAKCIJA Tipa za danas predlaže sledeći tiket

НАШИ ПРЕДЛОЗИ: Тип - тикет за недељу

FOTO: FK Partizan/M. Todorović

Nedelja

15.00 Aston Vila - Fulam 1 (1,63)

15.30 Leverkuzen - Union Berlin 1 (1,35)

19.00 Partizan - Čukarički 1 (1,51)

19.30 Asteras Tripolis - Olimpijakos 2 (1,41)

Ukupna kvota: 4,63

Na današnjem tiketu se nalaze četiri para. Nedeljni program u Premijer ligi otvara meč između Aston Vile i Fulama. Klub iz Birmingema je perfektan domaćin. Uz pet pobeda na svom terenu ostvarili su i neverovatno gol razliku 20:4. Verujemo da će ostati maksimalni.

Union Berlin je prekinuo crni niz od 12 uzastopnih poraza u svim takmičenjima i uspeo da otkine bod u sred Napulja ali i pored toga ne verujemo da može da ugrozi fantastične "farmaceute" koji su prvi izazivači Bajernu za titulu ove godine.

Čukarički stiže na stadion u Humskoj. Posle minimalnog poraza u Evropi od Fiorentine borbeni "brđani" će biti željni da naprave iznenađenje ali mi verujemo da će Partizan održati distancu od šest bodova u odnosu na aktuelnog šampiona i večitog rivala Crvenu zvezdu koja se opet juče mučila u Pančevu i tek nakon preokreta osvojila tri boda.

Poslednji par nam stiže iz Grčke. Asteras Tripolis koga trenira srpski stručnjak Milan Rastavac dočekaće veliki Olimpijakos. Ekipa iz Pireja je u prošlom kolu poražena u derbiju na Karaiskakisu od Paoka sa čak 2:4. Nakon toga izgubili su minimalnim rezultatom od Vest hema u Ligi Evrope i verujemo da će se danas podići protiv prosečnog Asterasa. 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVIĐEN HAOS: Potukli se Kilijan Mbape i superbogati gazda PSŽ-a?!