"JORGANDŽIJE" CILJAJU PRVO MESTO: Las Palmas se dobro snašao po povratku u La ligu

O. M.

03. 11. 2023. u 11:21

U prvom meču 12. kola španske La lige madridski Atletiko gostuje ekipi Las Palmas. Utakmica se igra na stadionu Gran Kanarija od 21 čas.

ЈОРГАНЏИЈЕ ЦИЉАЈУ ПРВО МЕСТО: Лас Палмас се добро снашао по повратку у Ла лигу

FOTO: Tanjug/AP

"Jorgandžije" su uz Đironu najefikasnija ekipa La lige sa 25 postignutih golova, dok su sa devet primljenih druga najbolja odbrana posle gradskog rivala Reala koji je primio osam.

Prošlog vikenda u La ligi Atletiko je na svom terenu pobedio Alaves, golovima Rikelmea i Morate. Jedini gol za Alaves postigao je Gevara u poslednjem minutu meča.

U međuvremenu, ovaj tim je remizirao u Ligi šampiona protiv Seltika. U veoma uzbudljivom meču na kraju je bilo 2:2. Iako su jorgandžije poslednjih desetak minuta imale igrača manje, bili su bliži pobedi.

Jedini poraz u sezoni doživeli su od Barselone, 0:3, dok su oni naneli jedini poraz lideru Realu. Imaju utakmicu manje i ukoliko u njoj pobede Sevilju, izjednačiće se bodovno sa Realom i Đironom.

Las Palmas trenutno je na desetoj poziciji sa 14 bodova, što je za njih veliki uspeh. Izgubili su od Reala, Đirone, Valensije i Sevilje u gostima, a kod kuće samo od Raja Valjekana, što je jedini poraz koji su mogli da izbegnu. Za povratnika u La ligu uopšte nije loš učinak do sada.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)