DARMŠTAT KAO UVERIRA ZA ZVEZDU: Lajpcig vezao dva remija u Bundesligi

O. M.

21. 10. 2023. u 12:09

DARMŠTAT dočekuje Red Bul Lajpcig u osmom kolu nemačke bundeslige. Utakmica se igra na stadionu Bolenfaltor od 15 časova i 30 minuta.

ДАРМШТАТ КАО УВЕРИРА ЗА ЗВЕЗДУ: Лајпциг везао два ремија у Бундеслиги

Tanjug/AP

Domaćin se uoči ovog kola nalazi na 11. poziciji na tabeli, sa sedam osvojenih bodova, što se može smatrati dobrim učinkom s obzirom na to da su šampionat počeli sa tri uzastopna poraza (Ajntraht 1:0, Union Berlin 4:1 i Bajer Leverkuzen 5:1).

Ipak, čini se da je prekretnica u igri Darmštata bio remi sa Menhengladbahom, u kojem su uspeli da dođu do prvog boda. Ostaje žal za tri boda i na tom meču, s obzirom da su na poluvremenu imali prednost od 3:0, ali je posle crvenog kartona Maglice meč završen rezultatom 3:3.

Darmštat je nakon toga poražen od Štutgarta, a u naredna dva kola ostvarili su dve pobede savladavši Verder iz Bremena 4:2 i Augsburg 1:2 i u dobrom raspoloženju dočekuju jednu od najboljih ekipa Bundeslige.

Pauza za reprezentativne utakmice došla je u idealnom trenutku da se Lajpcig pripremi za zahtevan raspored koji je pred njim (posle duela sa Darmštatom sledi meč Lige šampiona protiv srpskog šampiona Crvene zvezde).

Bikovi su prethodnih gofina počeli da se penju na hijerarhijskoj lestvici nemačkog fudbala i učiniće sve da ove ili najkasnije naredne sezone oni budu ta ekipa koja će prekinuti predugu dominaciju minhenskog Bajerna.

Između dva remija u Bundesligi (Bajern 2:2, Bohum 0:0) Lajpcihg je poražen od šampiona Evrope MAnčester sitija u Ligi šampiona.

Računajući i prijateljsku utakmicu sa Mladom boleslav vezali su sada četiri utakmice bez pobede i taj niz danas mora da se prekine. Darmštad je redovna mušterija iako se nisu sastajali od sezone 2016/17 kada je bilo 4:0 i 2:0.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2&2+ (kvota 1,64)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)