REVANŠ NIJE FORMALNOST: "Plave golubice" ne odustaju od Lige šampiona

O. M.

18. 10. 2023. u 11:53

ŽFK SPARTAK iz Subotice igra danas od 18 časova revanš finala plej-ofa za plasman u Žensku ligu šampiona. Protivnik je švedski Rosengard koji je u prvoj utakmici u Bačkoj Topoli pobedio sa 2:1.

РЕВАНШ НИЈЕ ФОРМАЛНОСТ: Плаве голубице не одустају од Лиге шампиона

FOTO: Profimedia

Iako rezultat iz prve utakmice na prvi pogled daje utisak da je revanš formalnost, u redovima srpskih šampionki ne misle tako. Za pravo im daje igra koju su prikazale protiv Šveđanki. "Plave golubice" bile su ravnopravan rival u prvih 45 minuta, a krajem prve deonice možda za nijansu i bolje.

Spartak je u poslednjoj utakmici pred revanš sa 6:1 savladao ekipu niškog Mašinca u Superligi Srbije gde je prvi sa maksimalnih 18 bodova iz šest kola.

S druge strane, Rosengard je doživeo rezultatsku katastrofu u 23. kolu ženske Alsvenskan lige od drugoplasirane ekipe Hamarbija, bilo je 5:1. I pre ovog ubedljivog poraza bilo je jasno da će Rosengard teško ove sezone izboriti plasman u Ligu šampiona za žene pošto kao sedmoplasirana ekipa zaostaje čak 13 bodova za trećeplasiranim Linćopingom.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: GG (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BRUKA I SRAMOTA: Ovo je Novak Đoković doživeo u Rimu