LIDS NEPORAŽEN NA ELAND ROUDU: Kvins park rendžersu ove sezone prijaju gostovanja

O. M.

04. 10. 2023. u 13:19 >> 13:20

LIDS dočekuje ekipu Kvins park rendžersa u desetom kolu engleskog Čempionšipa. Utakmica se igra na "Eland roudu" od 20 časova i 45 minuta.

ЛИДС НЕПОРАЖЕН НА ЕЛАНД РОУДУ: Квинс парк ренџерсу ове сезоне пријају гостовања

FOTO: EPA

Domaćin je u sredini tabele sa 13 bodova, dok su gosti u zoni ispadanja sa osam. Lids je pre početka sezone slovio za jednog od favorita za vrh tabele pa navijači jorkširaca, poznati kao jedna od najstrašnijih huliganskih grupa na Ostrvu, nemaju mnogo razloga za slavlje, a s druge strane "policajcima" se borba za opstanak i predviđala.

Lids je proteklog vikenda porazom od Sautemptona prekinuo niz nepobedivosti koji je trajao šest kola (tri pobede i tri neodlučene), dok je KPR vezao četiri utakmice bez pobede nakon neočekivanog trijumfa na gostovanju Midlsbrou.

"Beli" su neporaženi na svom Eland roudu ove sezone, a poslednji put kad su igrali ovde pobedili su Votford sa 3:0. S druge strane KPR u gostima igra bolje nego kod kuće. Na strani je sakupio sedam od osam bodova. Od toga četiri na dva poslednja gostovanja, pošto je posle pomenute pobede nad Midlsbroom odigrao bez golova sa Birmingemom.

Ali u Zapadnom Jorkširu nisu slavili od 2013. godine, a sa tri poslednja izleta na Eland roud vratili su se praznih šaka.

Inače, u duelima ovih ekipa najčešće dolazi "kec", što se desilo osam puta u poslednjih 12 susreta, a samo jednom u tom periodu došla je "dvojka".

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1&3+ (kvota 1,90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)