SERIJA LEČEA JE PREKINUTA: Napoli ima najgori start od sezone 205/16

O. M.

30. 09. 2023. u 10:49

ŠAMPION Italije Napoli gostuje Lečeu u sedmom kolu italijanske Serije A. Utakmcia se igra na stadionu Via del Mare u Lečeu od 15 časova.

СЕРИЈА ЛЕЧЕА ЈЕ ПРЕКИНУТА: Наполи има најгори старт од сезоне 205/16

Foto Profimedia

Serija iz snova domaćina prekinuta je u vanrednom kolu u utorak, kada je Leče izgubio minimalnim rezultatom od Juventusa. Bio je to prvi poraz "đalorosa" ove sezone u Seriji A, što ih je koštalo pada sa treće na šestu poziciju.

Poraz od bjankonera nije umanjio sve što su momci sa juga Italije uradili u dosadašnjem delu sezone, a to potvrđuje i ulazak u duel sa šampionom Italije bodovno izjednačen s njim.

Napoli je doduše jednu poziciju iznda Lečea, zahvaljujući nešto boljoj gol-razlici, ali obe ekipe imaju po 11 bodova, četiri manje od lidera Intera i najbližeg pratioca mu, gradskog rivala Milana.

šampionu neće biti lako jer Leče je pobedio u sva četiri meča na Via del MAreu, tri prvenstvena i jedan u Kupu, ali i Napoli ima solidan skor u gostima od dve pobede i dva nerešena susreta u svim takmičenjima. to uključuje i trijumf nad Bragom od 2:1 i Frosinoneom 3:1, dok su bodove podelili sa Bolonjom i Đenovom.

Iapk, ne može se reći da je ovaj start sezone dobar za Napoli, naprotiv, najgori je za ovu ekipu od sezone 2015/16.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: X2&0-3 (kvota 1,62)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)