BRIŽ SE ZAGREVA ZA ČUKARIČKI: Genk je ove sezone već jednom odneo sva tri boda sa "Brejdela"

O. M.

28. 09. 2023. u 12:47 >> 12:47

KLUB BRIŽ dočekuje Genk u zaostaloj utakmici petog kola belgijske Župiler Pro lige. Meč se igra na stadionu "Jan Brejdel" od 20 časova i 45 minuta.

БРИЖ СЕ ЗАГРЕВА ЗА ЧУКАРИЧКИ: Генк је ове сезоне већ једном однео сва три бода са Брејдела

Foto: EPA

Briž je treći na tabeli sa 14 bodova, a pobedom bi pretekao Anderleht i stigao na samo bod zaostatka za vodećim Gentom. Genk je sedmi na tabeli sa 12 bodova koliko ima i šestoplasirani Serkl Briž.

Jedini poraz u prvenstvu Briž je doživeo u šestom kolu od Genta (1:2). Kod kuće su ubedljivo savladali Molenbek (7:1) i Šarlrou (4:2), dok su u prvom kolu jedva izvukli bod protiv Mehelena izjednačenjem na 1:1 iz penala u 68. minutu.

Genk je prošle godine ostao bez titulu u četvrtom minutu nadoknade utakmice poslednjeg kola protiv direktnog rivala Atverpena, a i ove ima visoke ambicije. U gostima je odigrao tri utakmice i sve tri pobedio, uključujući jednu na ovom stadionu na kome danas gostuje, kada je sa 1:0 savladao Serkl Briž. Pobeđivali su i dva puta u Briselu, protiv Molenbeka 4:0 i Rojal uniona sa 2:0. 

Genk inače petog oktobra gostuje u Leskovcu gde će ga u okviru drugog kola Lige konferencija dočekati Čukarički. Pre te utakmice dočekaće ekipu Vesterloa na svom stadionu gde još nemaju prvenstvenu pobedu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 0-3 (kvota 1,63)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!