''GRAĐANI'' BI DA ODRŽE PERFEKTAN SKOR: Gvardiola poziva na opreznost

V.M.

23. 09. 2023. u 08:15

U okviru šestog kola Premijer lige, aktuelni šampion će dočekati Notingem forest (16:00).

ГРАЂАНИ БИ ДА ОДРЖЕ ПЕРФЕКТАН СКОР: Гвардиола позива на опрезност

Tanjug/AP

Siti je nastavio svoju dominaciju u engleskom fudbal i ove sezone, u uvodnih pet kola osvojio je maksimalnih 15 bodova, postigao je 15 golova i usamljen se nalazi na vrhu tabele sa dva poena prednosti u odnosu na Liverpul, Totenhem i Arsenal.

Proteklog vikenda ''građani'' su imali problema kada su gubili sa 0:1 na poluvremenu protiv Vest Hema, ali su ''dali gas'' u drugom delu igre i pogocima Dokua, Silve i Holanda došli do pobede.

Isti je slučaj bio i protiv Crvene zvezde pre par dana, srpski šampion je poveo preko Bukarija u 45. minutu, ali da ne dođe do iznenađenja pobrinuli su se Hulijan Alveraze i Rodri (3:1).

Loše vesti nakon meča dobio je Gvardiola, jer je novu povredu zadobio Bernardo Silva koji će se na tribinama pridružiti Kevinu de Brujneu, Džeku Grilišu i Džonu Stonsu, dok je pod znakom pitanja Mateo Kovačić. 

Španski stručnjak nije dobro primio tu informaciju i rekao je da tim u problemu pred naredne utakmice zbog tih izostanaka.

Što se tiče Notingema, on je dosta dobro započeo novu sezonu i nalazi se na osmom mestu sa sedam osvojenih bodova iz uvodnih pet utakmica. 

Pred reprezentativnu pauzu je izenandio Čelsi na ''Stamford bridžu'' (1:0), dok je početkom nedelje na ''Siti graundu'' podelio plen sa Barnlijem.

Generalno gledano, ''šumari'' slabo igraju u gostima i zbog toga su imali probleme oko opstanka prošle sezone, trijumf protiv Čelsija im je bio prvi na strani još od januara meseca.

Što se tiče međusobnih duela, Siti je prošle godine na svom terenu ubediljvo savladao Notingem sa 6:0, dok je na ''Siti graundu'' viđena podela bodova, 1:1.

''Građani'' su poslednji put na svom terenu poslednji put ''kiksnuli'' 31. decembra 2022. kada su podelili bodove sa Evertonom (2:2), a nakon toga su ostvarili neverovatnih 19 pobeda na ''Etihadu''.

Holand nije zatresao mrežu protiv Zvezde i sada mu na noge dolazi tim kojem je prošle sezone u Mančesteru ''spakovao'' tri komada, a verujemo da Gvardiolina četa ni danas neće imati milosti.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&3-6 (kvota 1,72)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 14:24

Komentari (0)

VELIKA FRKA U DENVERU: Nikola Jokić i NBA šampioni upali u probleme!