BARNLI JURI PRVE BODOVE: Notingem je pao u Liga kupu

O. M.

18. 09. 2023. u 09:58 >> 09:59

POSLEDNjA utakmica petog kola engleske Premijer lige igra se ovog ponedeljka od 20 časova i 45 minuta na Siti graundu gde domaći Notingem forest dočekuje ekipu Barnlija.

БАРНЛИ ЈУРИ ПРВЕ БОДОВЕ: Нотингем је пао у Лига купу

Tanjug/AP

Biće to repriza njihovog duela u drugom kolu Liga kupa kada je na istom ovom stadionu Barnli pobedio golom Amdunija u 90. minutu.

Domaći tim igra promenljivo na startu sezone u kojoj je do sada ostvario po dve pobede i dva poraza u Premijer ligi. Pobedili su novajliju u Ligi Šefild junajted sa 2:1 na svom terenu i Čelsi sa 1:0 na "Stamford bridžu", a izgubili su na gostovanjima Arsenalu i Mančester junajtedu. Dve pobede u prva četiri kola su veliki napredak u odnosu na prošlu sezonu kada su "šumari" drugi trijumf u prvenstvu ostvarili tek u 12. rundi.

Forest je u seriji od četiri vezana prvenstvena trijumfa na "Siti graundu" a taj niz mogao bi da se produži na sedam pošto posle Barnlija u Vest Bridžford dolaze Brentford i Luton. Između tih domaćinstava Notingem će imati dva teška gostovanja, Mančester sitiju i Kristal palasu.

Barnli je odigrao samo tri utakmice u Premijer ligi pošto je gostovanje Lutonu odloženo zbog tada još uvek neuslovnog stadiona novog premijerligaša. Nije imao sreće sa rasporedom na startu prvenstva Barnli, pošto je izvukao Mančester siti, Aston vilu i Totenhem za protivnike i izgubio je sva tri duela sa objektivno daleko jačim ekipama.

U te tri utakmice gol-razlika je 3:11, što pokazuje snagu rivala ali i otkriva da Barnli nije orijentisan samo na čuvanje mreže. Ako prime tri ili više golova i ovog ponedeljka, postaće tek drugi premijerligaški tim čija odbrana je poklekla bar tri puta u svakoj od prve četiri utakmice prvenstva.

Izabranici Vensana Kompanija imaće posle gostovanja Notingemu dva teška ispita, pošto će im rival ibiti Mančester junajted i Njukasl pa bi moglo da se desi da do kraja septembra ostanu bez ijednog osvojenog boda, ako ovde ne izvuku bar jedan.

Notingem i Barnli nisu odigrali utakmicu za bodove od sezone 2015/16. kada su se sastali u Čempionšipu. Tada je na Siti graundu bilo 1:1, dok je Barnli na svom terenu ostvario minimalnu pobedu.

NAŠ PREDLOG: 1X&2+ (kvota 1,80) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)