KO ĆE OSVOJITI PRVI TROFEJ U NOVOJ SEZONI: ''Crveni đavoli'' su izraziti favoriti

V.M.

15. 09. 2023. u 10:25

U Superkupu Afrike sastaće se Al Ahli i USM Alžer (20.00).

КО ЋЕ ОСВОЈИТИ ПРВИ ТРОФЕЈ У НОВОЈ СЕЗОНИ: Црвени ђаволи су изразити фаворити

Foto Profimedia

Fudbaleri Al Ahlija su prošle sezone imali fantastičnu kampanju u kojoj su ujedinili titulu osvajača egipatskog prvenstva i afričke Lige šampiona.

Kroz domaće prvenstvo se prošetao, osvojivši ga sa deset poena prednosti u odnosu na Piramids, dok je u Ligi šampiona imao dosta teži zadatak. 

U finalu je igrao sa dobro poznatim rivalom marokanskim Vidadom koji ga je pretprošle godine savladao u borbi za trofej, ali sada je viđen drugačiji ishod.

''Crveni đavoli'' su slavili sa 2:1 pred svojim navijačima, dok je u Maroku bilo 1:1 i tako se Al Ahli po 11. put u svojoj istoriji popeo na tron Afrike.

Sa druge strane, Alžer je osvojio drugo najjače afričko takmičenje, Kup konfederacija. 

Bez većih problema je dogurao do finala gde je u jako zanimljivom dvomeču slavio protiv Jang Afrikansa zbog gola u gostima. Kod kuće je izgubio sa 0:1, ali je u gostima slavio sa 2:1.

Verujemo da ćemo večeras gledati jedan zanimljiv meč u kojem bismo blagu prednost dali Al Ahliju.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&2+ (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?