OSNOVCI "STEVANA SINĐELIĆA" SAKUPILI HUMANITARNU POMOĆ: Sredstva za prihvatilište i dečaka Mihajla

E.B.T.

11. 05. 2024. u 13:14

OSNOVNE i srednje škole obeležile su Nedelju sećanja i zajedništva u cilju odavanja poštovanja žrtvama u masovnim ubistvima u „Ribnikaru“, Duboni i Malom Orašju, kao i u strašnom zločinu u Niškoj Banji.

ОСНОВЦИ СТЕВАНА СИНЂЕЛИЋА САКУПИЛИ ХУМАНИТАРНУ ПОМОЋ: Средства за прихватилиште и дечака Михајла

OŠ "StevanSinđelić"

Škole su od 7. do 10. maja organizovale različite aktivnosti koje su usmerene na negovanje kulture sećanja, razvoj i promociju humanosti, empatije, tolerancije, poštovanja i dijaloga.

OŠ „Stevan Sinđelić“ organizovala je humantirani koncert i bazar, kao i turnir u malom fudbalu, na kojem je ulaznica bila plišana igračka. Prikupljena novčana pomoć namenjena je Prihvatilištu za decu Beograd, humanitarnoj fondaciji „Budi human“ za dečaka Mihajla, a deo prikupljenih igračaka i školskog pribora deci doma u Zvečanskoj.

Učenici ove škole Nedelju sećanja i zajedništva obeležili su i likovnim radionicama i pisanjem literarnih sastava na temu prijateljstva, ljubavi i tolerancije. Organizovana je i razmena lepih poruka sa drugom iz klupe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)