TADIĆ I DRUŽINA POKAZALI SILU U PRVOM MEČU: Plasman u Ligu konferencija se ne dovodi u pitanje

V.M.

31. 08. 2023. u 09:15

VEČERAS od 19 časova, Tvente će dočekati Fenerbahče u revanšu plej-ofa za Ligu konferencija.

ТАДИЋ И ДРУЖИНА ПОКАЗАЛИ СИЛУ У ПРВОМ МЕЧУ: Пласман у Лигу конференција се не доводи у питање

Alex Nicodim / Anadolu Agency/ABACAPRESS.COM

Holandski predstavnik je poveo protiv Fenera pogotkom Ugaldea u prvom meču, ali nakon toga se turski vicešampion raspucao i ubedljivo slavio.

Prvo je Ostervolde poravnao rezultat, a nakon toga je Tvente ostao sa deset igrača na terenu posle crvenog kartona, što je omogućilo Feneru da preuzme potpunu inicijativu. U drugom delu mrežu Holanđana tresli su još Šimanski, Kaveči (dva puta) i Tadić za konačnih 5:1.

Što se tiče domaćeg prvenstva, Tvente ga je dobro započeo sa dve uvodne pobede nad Almereom i Cvoleom, ali gotovo pa sigurno će ostati bez evropskog fudbala ove sezone.

Sa druge strane, Fener je preko leta doveo velika pojačanja poput Tadića, Džeka, Freda i Šimanskog. Turski vicešampion je takođe ostvario dve pobede na početku domaćeg prvenstva (Gazijantep, Samsun), a pre toga je izbacio Zimbru i Maribor u kvalifikacijama za Ligu konferencija i ima impresivnih sedam pobeda na prvih sedam utakmica u sezoni.

Večeras očekujemo jedan zanimljiv, otvoren meč, pošto je pobednik dvomeča manje-više odlučen i verujemo da će biti golova.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,87)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave