TSC JURI ČETVRTU UZASTOPNU LIGAŠKU POBEDU: Novalija je najprijatnije iznenađenje Superlige Srbije

V.M.

26. 08. 2023. u 09:35

U petom kolu Superlige Srbije gledaćemo obračun između TSC-a i IMT-a (18:00).

ТСЦ ЈУРИ ЧЕТВРТУ УЗАСТОПНУ ЛИГАШКУ ПОБЕДУ: Новалија је најпријатније изненађење Суперлиге Србије

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Vicešampion je sezonu otvorio remijem protiv Partizana (3:3) do kojeg je došao pogotkom Stojjića u poslednjim trenucima utakmice, a nakon toga je vezao tri ligaške pobede.

Redom je bio bolji od Radničkog iz Niša (3:0), Radničkog 1923 (1:0) i Javora (3:0) što je dovoljno za drugo mesto na tabeli domaćeg prvenstva.

TSC je skoro debitovao u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali nije se lepo proveo. Žreb ga je spojio sa favorizovanom Bragom koja ga je u dvomeču počistila sa terena ukupnim rezultatom 7:1.

Ipak, i pored tog neuspeha ekipa iz Bačke Topole je ispisala istoriju jer je osigurala mesto u Ligi Evrope zbog dobre pozicije naše lige na UEFA rang listi.

IMT ove sezone debituje u Superligi Srbije i može se reći da je pravi hit prvenstva jer nakon četiri uvodna kola zauzima treću poziciju na tabeli.

U poslednja dva susreta ''traktoristi'' su upisali važne pobede. Prvo su u goleadi došli do preokreta protiv Novog Pazara (4:3), dok su proteklog vikenda dominantno savladali Čukarički sa 3:0.

Glavni igrač ekipe je sedamnaestogodišnji Miloš Luković koji je postigao četiri gola i drugi je na listi strelaca Superlige Srbije (prvi je Kraso sa pet pogodaka).

Očekujemo jedan zanimljiv duel u Bačkoj Topoli i verujemo da će oba tima postići barem po gol.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu