NEEFIKASNOST JE BOLJKA DANAŠNJIH RIVALA: Lejton orijent "zalutao" u Ligu jedan, Vikomb traži prošlogodišnju formu

O. M.

15. 08. 2023. u 13:41

VIKOMB vonderersi dočekuju ekipu Lejton orijenta u trećem kolu engleske Lige jedan. Utakmica se igra od 20 i 45 na Adams park stadionu u Vikombu.

НЕЕФИКАСНОСТ ЈЕ БОЉКА ДАНАШЊИХ РИВАЛА: Лејтон оријент залутао у Лигу један, Викомб тражи прошлогодишњу форму

Profimedia

Nijedna od ove dve ekipe nije se proslavila u prva dva kola, pošto su za sada obe bez osvojenog boda.

Vikomb, koji je u prošloj sezoni dugo bio u igri za plasman u plej-of, novu je počeo sa dva poraza od po 3:0. Prvo na svom terenu od Iksitera, a onda na gostovanju Linkolnu. Utisak su "plavi" malo popravili pobedom od 2:0 protiv MK Donsa u prvom kolu Liga kupa.

Lejton orijent je prošle godine u velikom stilu osvojio prvo mesto u Ligi dva i izborio plasman u viši razred, gde je slično Vikombu otvorio sa dva poraza. U prvom kolu još su dobro prošli na gostovanju Čarltonu, izgubili su minimalnim rezultatom, ali je usledila katastrofa od 0:4 protiv Portsmuta. 

U Liga kupu imali su težak posao protiv novog člana Čempionšipa Plimut argajla. Mada su znali pre desetak godina da odigraju 1:1 u FA kupu sa Arsenalom, niko sada nije ni očekivao da "ousi" mogu da iznenade člana najjače druge lige na svetu pa nije ni čudo što su "hodočasnici" stigli do lake pobede od 2:0. 

Nijedan od današnjih rivala nije dakle postigao gol ove sezone u Ligi 1, ali se Vikomb bar može pohvaliti da je postigao dva u Liga kupu, dok je Lejton Orijent uspeo da s nulom izgubi i poslednju pripremnu utakmicu od šestoligaša Bišops-Stortforda.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 0-2 (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)