BRIŽ BI DA UPIŠE PRVU LIGAŠKU POBEDU: Domaćin mu je pravio probleme prošle sezone

Novosti online

06. 08. 2023. u 12:35

BELGIJSKI velikan gostuje Vesterlou na ''Het Kajpjeu'' (18:30).

БРИЖ БИ ДА УПИШЕ ПРВУ ЛИГАШКУ ПОБЕДУ: Домаћин му је правио проблеме прошле сезоне

Foto Profimedia

Briž je svoju ligašku kampanju započeo podelom bodova sa Mehelenom prošlog vikenda (1:1). Rob Šufs je postigao prvi gol na meču u 38. minutu, ali je Igor Tijago izjednačio za Briž u 65. minutu sa bele tačke. Ipak, potpunog preokreta nije bilo a glavni krivac za to je De Kajper koji je isključen 15 minuta pre kraja.

Nakon toga, gost je preko nedelje poražen od Arhusa u kvalifikacijama za Ligu konferecnija sa 0:1, ali u prvom meču je slavio rezultatom 3:0 tako da je osigurao prolaz u narednu fazu.

Vesterlo je, u međuvremenu, takođe remizirao svoju prvu utakmicu nadoknadiviši zaostat od dva gola protiv Eupena. ''Pande'' su povele sa 2:0 u 55 minutu, ali današnji domaćin se nije predavao i pogocima De Kempahenena i Nikolasa Madsena došao je do vrednog boda.

Što se tiče međusobnih duela, Vesterlo je prošle sezone pravio probleme Brižu. Savladao ga je na njegovom terenu (0:2), a na ''Het Kajpjeu'' je bilo 0:0.

Verujemo da je došlo vreme da belgijski velikan konačno slavi protiv današnjeg rivala.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2 (kvota 2,05)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)