ČUKARIČKI DOLAZI NA ''ČIKA DAČU'': Kragujevac je tradicionalno povoljno gostovanje za ''brđane''

V.M.

06. 08. 2023. u 10:50

U okviru drugog kola Superlige Srbije, gledaćemo obračun između Radničkog 1923 i Čukaričkog.

ЧУКАРИЧКИ ДОЛАЗИ НА ЧИКА ДАЧУ: Крагујевац је традиционално повољно гостовање за брђане

FOTO: M. Vukadinović

Domaćin je na razočaravajuć način startovao, bolji od njega bio je Novi Pazar rezultatom 2:0. To je bio pokazatelj da će trebati vremena da se nova ekipa ''uklopi'', ali u Kragujevcu su sigurni da mogu da barem ponove prošlogodišnji uspeh kada su dogurali do plej-ofa.

Iako je ekipu napustilo nekoliko nosioca igre poput Luke Milunovića, Evandra i Vidosavljevića, uprava je odradila veoma dobar prelazni rok što se i videlo na prirepmama (pet pobeda uz dva remija).

Svakako je najveće pojačanje Francuz Kilijan Bevis, a uz njega su ''crveni'' dres obukli i Aleksandar Popović, Milan Vidakov, kao i pozajmljeni Jovan Mituljikić.

Što se tiče Čukaričkog on je trijumfom započeo Superligu Srbije kada je proteklog vikenda ugostio Radnički iz Niša. Nije uspeo da pronađe put do mreže u prvom poluvremenu, ali se zato razigrao u drugom delu i pogocima Badamosija, odnosno Ndiajea došao do tri boda (2:0).

Čuku ove sezone očekuje istorijski plasman u Evropu i polako se prirpema za to. Brđani će biti član plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope, a ako ne uspeju da se domognu tog takmičenja osigurano im je igranje u grupnoj fazi Lige konferencija.

Današnji rivali su se prošle sezone susreli tri puta, u dva navrata je slavila ekipa iz prestonice, a viđena je i podela bodova. Vredi napomenuti i to da je ''Čika Dača'' tradicionalno povoljno gostovanje za Čukarički koji je na poslednjih pet poseta čak četiri puta trijumfovao.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)