KORITIBI SE NE PIŠE DOBRO: Botafogo je nemiolosrdan na svom terenu

O. M.

30. 07. 2023. u 13:06

BOTAFOGO dočekuje Koritibu u 17. kolu brazilske Serije A. Utakmica će se odigrati od 21 čas po našem vremenu.

КОРИТИБИ СЕ НЕ ПИШЕ ДОБРО: Ботафого је немиолосрдан на свом терену

Foto: Profimedia

Fudbaleri "usamljene zvezde" nalaze se u seriji od 11 utakmica bez poraza zahvaljujući kojoj su ubedljivo prvi na tabeli sa 40 bodova, devet više od drugoplasiranim gradskim rivalom Flamengom i to uz utakmicu manje odigranu.

A pre samo dve godine igrali su u drugom razredu takmičenja. Prošle godine su bili tek 11. na tabeli Serije A. 

Botafogo je ove sezone primio samo devet golova, a na deset utakmica uspeo je da sačuva mrežu. Na osam utakmica kod kuće, na Olimpijskom stadionu Nilton Santos, ostvarili su isto toliko pobeda uz gol razliku 16:1. Gol su primili samo u prvom kolu od Sao Paula kada su pobedili sa 2:1. Takođe, samo jednom su postigli manje od dva gola, kada su sa 1:0 pobedili Fluminense.

Koritiba je promovisana u Seriju A u istoj sezoni kao i Botafogo. Prošle sezone su bili u borbi za opstanak, a tako je i ove sezone kada su u mnogo težoj situaciji. Koritiba je 18. na tabeli sa tri pobede i 14 bodova posle 16 utakmica i bod je udaljena od sigurnosti.

U poslednje vreme je u usponu forme i neporažena je u četiri utakmice, od kojih je tri pobedila. Koritiba je primila 28 golova i ima drugu najgoru odbranu u ligi. 

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1-1&2+ (kvota 2,35)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)