GOSTI ZABORAVILI DA POBEĐUJU: Hafnarfjordur traži osvetu za ubedljiv poraz

O. M.

24. 07. 2023. u 13:15

HAFNARFJORDUR dočekuje ekipu Filkira u 16. kolu islandskog šampionata. Utakmica je na programu od 21.15 časova na stadionu Kaplakriri u Habnarfjerdiru.

ГОСТИ ЗАБОРАВИЛИ ДА ПОБЕЂУЈУ: Хафнарфјордур тражи освету за убедљив пораз

Profimedia

Domaći tim nalazi se na petom mestu sa 21 bodom iz 14 odigranih utakmica, dok su gosti na 11. mestu sa 13 bodova, tri više od poslednjeplasiranog Keflavika.

Hafnarfjordur je vezao dva poraza u kojima je primio šest golova i nije postigao nijedan. Ovo je ekipa koja inače ima negativnu gol-razliku iako je u gornjoj polovini tabele. Postigli su 26 golova, a primili 27.

S druge strane, Filkir ne zna za pobedu već sedam kola. U prošlom kolu je remijem bez golova sa Kopavogurom prekinuo niz od tri poraza. U gostima je osvojio samo dva boda do sada, oba u poslednjih pet kola.

Poslednji međusobni susret ovih ekipa desio se u aprilu kada je Filkir kao domaćin pobedio sa 4:2. Hafnarfjordur je slavio prošlog marta u kup-okršaju, a poslednji prvenstveni trijumf nad Filkirom ostvario je 2021. godine.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,92)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVIĐEN HAOS: Potukli se Kilijan Mbape i superbogati gazda PSŽ-a?!