DERBI ISTOČNE EVROPE: Sudbina dvomeča se rešava od 18 časova

V.M.

19. 07. 2023. u 09:42

U revanšu prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, Dinamo Tbilisi će ugostiti Astanu.

ДЕРБИ ИСТОЧНЕ ЕВРОПЕ: Судбина двомеча се решава од 18 часова

Profimedia

U prvom duelu je viđen veoma ujednačen meč. Astana je brzo povela u 11. minutu pogotkom Ajmbetova, ali Dinamo se nije predao i u uvodnim delovima drugog dela igre rezultat je poravnao Sigua za konačnih 1:1.

Oba tima su već debelo ''zagazila'' u novu sezonu. Astana je odigrala 16 kola u kazahstanskom prvenstvu i nalazi se na drugoj poziciji sa bodom manjka u odnosu na lidera Ordabasi. 

Ekipa iz prestonice se nalazi u solidnoj formi što se tiče prvenstva u kojem je vezala tri pobede, ali je upravo od Ordabasija početkom meseca doživela poraz u polufinalu kupa (2:3).

Za gosta se može reći da je mala balkanska kolonija jer se u redovima popularnih ''građana'' nalazi veliki broj igrača sa Balkana poput Josipa Čondrića, Alekse Amanovića, Igora Ivanovića, kao i bivše uzdanice veznog reda Crvene zvezde Dušana Jovančića.

Sa druge strane, Dinamo Tbilisi se muči i teško da će odbraniti naslov prvaka. Trenutno je četvrti na tabeli i zaostaje osam bodova za vodećim Dinamom Batumijem.

''Plavo-beli'' su napadački veoma efikasni ove sezone i napadački su najbolja ekipa u Eronvuli ligi sa 44 postignuta pogotka.

Verujemo da ćemo gledati sličan meč kao u prvom susretu i očekujemo da ponovo oba tima postignu gol.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG&|1-2 (kvota 3,00)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)