SEUL SE RASPUCAO PREKO NEDELJE: Može li da nastavi u tom ritmu protiv fenjeraša?

V.M.

15. 07. 2023. u 08:50

U utakmici 23. kola prvenstva Južne Koreje, Gangvon će dočekati Seul.

СЕУЛ СЕ РАСПУЦАО ПРЕКО НЕДЕЉЕ: Може ли да настави у том ритму против фењераша?

Foto Profimedia

Domaćin igra veoma slabo ove sezone i nakon 22 odigrana kola nalazi se na pretposlednjem mestu sa samo 15 osvojenih bodova. U poslednjih pet utakmica odigrao je tri remija i doživeo dva poraza, a o tome koliko loše igra svedoči podatak da je ove godine ostvario samo dva trijumfa.

Gangvon je napadački veoma impotentan i postigao je premalih 13 pogodaka što je ubedljivo najmanje u ligi, čak sedam manje od Suvona koji je drugi najgori u toj statističkoj kategoriji.

Sa druge strane, Seul igra po principu ''toplo-hladno''. U proteklih pet kola ostvario je dve pobede, odigrao isto toliko remija i doživeo poraz od Đonbuka.

Jedan od tih trijumfa gost je ostvario preko nedelje, kada je u ubedljivom stilu savladao poslednjeplasirani Suvon sa 7:2.

''Crveno-crni'' su trenutno četvrti na tabeli i jedna su od napdački najraspoloženijih ekipa u ligi sa 40 postignutih pogodaka.

Ovo će biti treći međusobni susret u tekućoj sezoni današnjih rivala, do sada su oba tima upisala po pobedu, a mi verujemo da će Seul to ponovo učiniti.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2 (kvota 2,15)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 12:24

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave