TIM NAŠEG STRUČNJAKA JE U KRIZI: Pobeda imperativ za Meižu, ali Čengdu je favorit

O. M.

07. 07. 2023. u 09:22

MEIŽU HAKA dočekuje Čengdu Žungčen u utakmici 15. kola kineske superlige. Utakmica se igra na stadionu "Vuhua kaunti" u Meižuu od 13.35 po našem vremenu.

ТИМ НАШЕГ СТРУЧЊАКА ЈЕ У КРИЗИ: Победа императив за Меижу, али Ченгду је фаворит

foto: privatna arhiva

Domaća ekipa, koju s klupe predvodi bivši trener mlađih kategorija Partizana Milan Ristić a prvotimac je nekadašnji fudbaler crno-belih Nebojša Kosović, nalazi se u krizi rezultata poslednja dva meseca. Vezala je Haka osam utakmica bez pobede u Superligi. Za to vreme uspela je da se plasira u osminu finala nacionalnog Kupa, ali je i drugoligaša Dongvua eliminisala tek posle izvođenja jedanaesteraca.

U prošlom kolu, pre pet dana, Haka je odigrala 2:2 protiv Nantonga. Od 70. minuta pri rezultatu 1:1 ostali su sa igračem manje posle čega su primili drugi gol, ali uspeli su da izbegnu poraz golom za 2:2 koji je u devetom minutu nadoknade postigao rezervista Jang Čeošeng.

Haka je sada 13. na tabeli sa desdet bodova, koliko ima i 14. Nantong, dok su ispod njih samo još Ćingdao i Dalijan sa po devet, što znači da je pobeda imperativ za izabranike Milana Ristića, ali Čengdu je tek prošle nedelje doživeo prvi poraz u sezoni i to kod kuće, dok je u gostima još nepobediv.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NEVIĐEN TRILER U FINALU ABA LIGE: Zvezda dobila Partizan u neverovatnom derbiju!

NEVIĐEN TRILER U FINALU ABA LIGE: Zvezda dobila Partizan u neverovatnom derbiju!

Crvena zvezda je povela sa 1:0 u finalu ABA lige nakon što je u prvoj utakmici, pred svojom publikom u nekadašnjem "Pioniru", pobedila Partizan - konačan rezultat bio je 83:82 posle mnogo uzbuđenja i dvoiposatne košarkaške drame. Isti rivali će u istom, skroz crveno-belom ambijentu, igrati u sredu od 19.30, a šampion "Jadrana" će postati ekipa koja dođe do tri trijumfa.

13. 05. 2024. u 23:01 >> 23:01

Komentari (0)

UGROZILI NOVAKU ŽIVOT?! Skandal u Rimu, ovo je Đoković doživeo posle udarca flašom u glavu!