SJK ŽELI OSVETU: Oulu je naneo jedini poraz u sezoni ekipi iz Sejnejokija

O. M.

27. 06. 2023. u 11:39

SJK Dočekuje Oulu u 13. kolu finske Veikauslige.

СЈК ЖЕЛИ ОСВЕТУ: Оулу је нанео једини пораз у сезони екипи из Сејнејокија

Foto: Profimedia

Ekipa iz Sejnejokija je trenutno druga na tabeli sa bodom manje od lidera Kupsa, ali ima i dve utakmice manje od "kanarinaca". Oulu je trenutno četvrti sa 18 bodova, četiri više od sedmoplasiranog Ilvesa, a šest najboljih posle prve faze nastavljaju takmičenje u lig za šampiona.

SJK je jedina neporažena ekipa u Ligi, ima osam pobeda i tri remija, ali izgubio je kod kuće u Kupu pre nešto više od mesec dana, upravo od današnjeg rivala Oulua i to vrlo ubedljivo. Već u 18. minutu bilo je 2:0 za goste koji su do kraja postigli još dva poogotka a domaćin je samo ublažio poraz za konačnih 1:4.

U poslednjem kolu SJK je sa 2:0 savladao davljenika Marijehamn, dok je Oulu igrao 1:1 sa Inter Turkuom pre nego što je u osmini finala Kupa eliminisao fenjeraša VPS, tek posle penala.

Oulu inače ima više uspeha u međusobnim susretima u poslednje vreme, naročito u Sejnejokiju gde je vezao tri pobede nad SJK-om. Pobedio je i u februaru u okviru Liga kupa sa 2:1, kao i prošle godine u prvenstvu kada je bilo 1:0. 

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)