BRAZILCI UHVATILI ZALET: ''Orlići Kartagine'' ne planiraju da odustanu bez borbe

V.M.

31. 05. 2023. u 10:44 >> 10:44

U osmini finala Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina Brazil će ukrsititi koplja sa Tunisom od 19.30.

БРАЗИЛЦИ УХВАТИЛИ ЗАЛЕТ: Орлићи Картагине не планирају да одустану без борбе

Foto Profimedia

Na samom otvaranju prvenstva ''selesao'' je doživeo poraz od Italije rezultatom 2:0, ali nakon toga je četa Ramona Menezesa uhvatila zalet i ostvarila dve rutinske pobede. Prvo je ubedljivo savladana Dominikanska Republika (6:0), a zatim i Nigerija (2:0).

To je bilo dovoljno za prvo mesto u grupi ''D'' i ako bi danas opravdao ulogu favorita, Brazil bi se u četvrtfinalu sastao sa Izraelom koji je izbacio Uzbekistan (1:0).

Sa druge strane, Tunis je u veoma jakoj grupi ''E'' zauzeo treće mesto i kroz poredak trećeplasiranih je obezbedio mesto u nokaut fazi. Izgubio je od Engleske i Urugvaja (dva puta po 0:1), ali je uspeo da savlada Irak sa 3:0 i to je bilo dovoljno za osminu finala.

Iako imaju ulogu autsajdera, ''orlići Kartagine'' se neće predati i u grupnoj fazi su pokazali da su tvrd orah jer su samo dva puta vadili loptu iz svoje mreže (jedino su SAD (0) i Argentina (1) primili manje golova na celom turniru).

Uprkos dobroj odbrani Tunisa verujemo da su Brazilci dosta kvalitetnija reprezentacija i da će rutinski obezbediti prolaz u četvrtfinale.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)