BORBA ZA LIGU KONFERENCIJA : U duelima ovih ekipa (pre)često pobeđuje ona koja gostuje

O. M.

12. 05. 2023. u 13:25

NEC Najmegen gostuje Tventeu u utakmici 32. kola holandske Eredivizije.

БОРБА ЗА ЛИГУ КОНФЕРЕНЦИЈА : У дуелима ових екипа (пре)често побеђује она која гостује

Foto: EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN

Domaći tim je na petom mestu, koje vodi u plej-of za plasman u Ligu konferencija, sa 55 bodova. Ekipa iz Enšedea je dosta zaostala za četvrtoplasiranim AZ Alkmarom, šest bodova, ali nije se odrekla borbe za poziciju koja direktno vodi u treće po jačini evropsko klupsko takmičenje. "Crveni" su u poslednjem meču sa 3:0 savladali ekipu Emena. 

Trenutno destoplasirani NEC je u poslednjem meču Eredivizije izgubio od Herenvena 3:2, ali je zadržao šanse da se nađe u plej-ofu pošto mu osmoplasirani Valvajk beži samo tri boda.

Prethodni duel današnjih protivnika u Erediviziji odigrao se u prvom kolu kada je Tvente kao gost ostvario minimalnu pobedu. Jedini gol postigao je Sem Štajn u 91. minutu. Zanimljivo je da su prošle godine u oba susreta NEC-a i Tventea slavili gosti, pa nije isključeno da se taj "fenomen" ponovi i ove godine. Možda je zato pametnije igrati na golove, a na utakmicama ove dve ekipe, za holandske uslove, pada malo golova.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 0-3 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)